УКР РУС

В Києві та Львові відбулася акція "Твори добро з нами", яку організувала ТМ Parimatch

29 грудня 2016 Читать на русском

Напередодні Нового року та Різдва в Києві та Львові стартувала акція "Твори добро з нами", яку організувала ТМ Parimatch.

Серед тих, хто підтримав благородні справи – Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга, клуб ветеранів ФК "Динамо" (Київ), ФК "Карпати" (Львів). Мета акції – надати допомогу і приділити увагу тим, хто цього потребує.

У Києві акція розпочалася з дитячої лікарні "Охматдит". Володимир Мунтян, володар Кубка УЄФА та Суперкубка УЄФА, голова клубу ветеранів ФК "Динамо" (Київ), Сергій Варламов, видатний український хокеїст, виконавчий директор Української хокейної Ліги, Олександр Мащенко, головний редактор спортивного телеканалу "Х-спорт" відвідали по черзі неврологічне, токсикологічне відділення лікарні та відділення для ВІЛ-інфікованих дітей.

Спортсмени подарували дітям новорічні подарунки-цукерки та іграшки. Особливо теплою бесіда ставала навколо теми спорту, адже виявилося, що всі без перебільшення діти, незважаючи на хворобу, люблять займатися різними видами спорту. Спортсмени пообіцяли хлопцям зустрітися наступного разу, але вже на спортивному майданчику!

У столиці акція пройшла також у Київському пансіонаті ветеранів праці. В гості до них завітали представники ТМ Parimatch, помічник головного тренера чоловічої збірної України з баскетболу, легендарний у минулому гравець Олександр Лохманчук, хокеїсти ХК "Білий барс" (Біла Церква) Руслан Ромащенко та Віталій Власенко. Всі вони відповідально поставилися до нової для себе справи.

"Я щасливий, що зміг приєднатися до цієї акції. Кожна людина в наш непростий час повинна відчути турботу, відчути добрі справи. Тим більше наші ветерани. Вони заслуговують на це в першу чергу", – розповів Руслан Ромащенко.

Відомі спортсмени привітали ветеранів з наступаючими святами, відвідали їх палати, кожному подарували пакети з фруктами та солодощами. Втім, головний позитив йшов від їхньої уваги і теплих слів подяки і підтримки. "Робити добро – це обов'язок кожної людини. Тим більше сьогодні, коли навколишній світ такий складний і навіть злий. Я від імені всіх спортсменів України бажаю нашим шановним ветеранам миру, здоров'я, благополуччя. Вірю, що добрі справи обов'язково повернуться до всіх, хто їх робить", – сказав Олександр Лохманчук.

Переповненим емоціями від акції був і Віталій Власенко, який захищає ворота ХК "Білий барс". "Я побачив в очах наших ветеранів майже дитячу радість. Подібне залишається з тобою назавжди. Це те, що змушує по-іншому дивитися на сучасне життя, змінює тебе на краще", – поділився своїм позитивом після відвідин пансіонату відомий хокейний воротар.

У Львові підтримали акцію ТМ Parimatch гравці ФК "Карпати". Завдяки подібним соціальним проектам спортсмени не тільки приєднуються до інших небайдужих людей, а й можуть ділитися добром та душевним теплом з тими, хто цього потребує в першу чергу. В рамках акції футболісти "Карпат" Ігор Худоб'як та Василь Кравець відвідали реабілітаційний центр "Джерело", а також школи для глухонімих і сліпих дітей. Всі вони отримали з рук відомих гравців подарунки (м'ячі, футболки, клубні сувеніри, солодощі), змогли сфотографуватися, отримати автографи та просто поспілкуватися зі своїми кумирами.

"Ми вдячні TM Parimatch за такий соціальний передноворічний проект, завдяки їм у нашому місті стало ще більше щасливих людей", – зізнався після всіх відвідувань Василь Кравець. Тільки хороші враження і теплі слова почули з вуст Ігоря Худоб'яка: "Вручення подарунків пройшло в гарному настрої і з позитивними емоціями. Кожен має право на новорічну радість, а ця акція якраз і дає можливість подарувати частинку тепла і гарний настрій тим, хто найбільше цього потребує. Приємно знати, що в нашій країні є компанії, які допомагають в цьому".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу