УКР РУС

В інтернеті продають вечір з Олегом Саленком за 4000 гривень (ФОТО)

5 вересня 2015 Читать на русском

Екс-форвард київського "Динамо" пропонує свою компанію і фото на згадку з "Золотою бутсою".

На сайті kupiskidku.com можна знайти пропозицію із заголовком "Проведи вечір з легендою футболу - Олегом Саленком і сфотографуйся з "Золотою бутсою".

Повідомляється, що авторитетний футбольний експерт і легендарний футболіст приділить вам два тайми по 45 хвилин: це може бути спільний перегляд футбольного матчу або відверта чоловіча розмова про футбол в кафе. Вартість можливості провести вечір з легендою "зі знижкою 50%" складає 4000 гривень. Скористатись цією можливістю пропонують до 4 жовтня. На ранок 5 вересня, за місяць до цієї дати, продано лише 1 сертифікат. 

Також є можливість зробити фото з "Золотою бутсою" Олега, яку він завоював, ставши кращим бомбардиром чемпіонату світу 1994 року. Проте за можливість зробити фото потрібно буде доплатити 1000 гривень.

В коментарі "Футбол 24" Олег Саленко підтвердив, що інформація, подана на сайті, відповідає дійсності. Але зауважив, що сам не займається цією пропозицією, і це зовсім не індивідуальні зустрічі.

"Задумка полягала у тому, щоб зібрати якомога більше людей і провести вечір у компанії - всім разом сфотографуватися, а хто хоче, може окремо зробити фото з "Золотою бутсою". Але я поки що бачу, що великого ажіотажу немає. Чи буду проводити зустріч, якщо буде одна людина? Подивимось. Наразі плануємо провести її до мого дня народження, що буде 25 жовтня", - сказав Олег Саленко.