УКР РУС

"В Індонезії завжди вболівають, як на матчі Динамо – Шахтар": українець – про свій досвід в екзотичній першості

29 березня 2020 Читать на русском

Український форвард індонезійського клубу Персіта Євген Буднік розповів про свої виступи у чемпіонаті Індонезії.

"Як я опинився в Індонезії? Агенти подзвонили, порадили поїхати. Так співпало, що мені завжди було цікаво потрапити в Азію, де інший ринок, можливості, інший світ. Я вже немолодий хлопець, і фінансовий фактор у моїй кар'єрі відіграє не останню роль.

Макаренко зізнався, хто з футболістів рятує його від нудьги під час карантину

Звичайно, чемпіонат Індонезії не можна віднести до категорії топ-турнірів, але рівень його досить непоганий. Тут дуже хороші поля, а вболівальники – просто супер. Я таких фанатів лише в Греції бачив, а таку обстановку на трибунах в УПЛ – лише на матчах між Динамо і Шахтарем та між Дніпром і Металістом.

В Індонезії фанати всюди тебе впізнають, зупиняють, намагаються спілкуватися. Що стосується пандемії коронавірусу, то в Індонезії зараз карантин – працюють лише банки, супермаркети і таксі. Коли тут чемпіонат відновиться – абсолютно незрозуміло. Поки оголошено, що пауза до 31 березня", – сказав Буднік у коментарі програмі Футбол NEWS.

Нагадаємо, Євген – вихованець харківського футболу. Свою професіональну кар'єру футболіста розпочав у місцевому Арсеналі, звідки перейшов у Металіст. Окрім вищеназваних клубів Буднік встиг пограти за Сталь, чеський Слован, мінське Динамо, австрійський Капфенберг, грецькі Платаніас та ПАС, естонську Левадію та вірменську Урарту.

Холанд – в Реал, Бензема – в Борусію: 10 вражаючих обмінів, які можуть підірвати трансферний ринок