УКР РУС

В Азербайджані вбили журналіста за критику форварда команди Григорчука

9 серпня 2015 Читать на русском

В Баку від поранень, завданих людьми, що представилися родичами футболіста "Габали" Джавіда Гусейнова, помер журналіст Расім Алієв.

Алієв опублікував у Фейсбуці пост з критикою поведінки футболіста Джавіда Гусейнова, після чого його побили невідомі, що представилися родичами форварда команди Романа Григорчука, повідомляє Eurosport.

"Я написав у фейсбуці статус про поведінку Джавіда. Після цього мені подзвонив незнайомий чоловік, котрий представився кузеном Джавіда. Ця людина почала мене ображати. Потім подзвонив сам Джавід, і ми нормально поговорили. Він пояснив мені, що його жест на адресу кіпрського журналіста не є образливим.

Потім мені знову зателефонували з попереднього номера. Цей невідомий знову представився родичем Джавіда та сказав, що знає, що ми з ним говорили. Також він додав, що хоче зустрітися зі мною, щоб вибачитися.

Ми з ним зустрілися. Підійшовши до мене, він відразу ж мене вдарив. Ще дві людини стали мене бити. Я не впевнений в тому, що вони родичі Джавіда Гусейнова. Але вони саме так представилися. Правоохоронні органи з'ясують, хто це був", - розповів Алієв перед смертю.

Сьогодні журналіст помер у лікарні, куди його доставили після отриманих важких поранень. Сам же Джавід Гусейнов відкидає будь-які звинувачення на свою адресу.

До слова, в Росії вбили фаната "Спартака".