УКР РУС

УЄФА: Зі "Сьйоном" ще не все вирішено

19 жовтня 2011 Читать на русском

УЄФА сьогодні був поставлений до відома, що суд кантону Во не задовольнив клопотання "Сьйона", яке, зокрема, передбачає участь швейцарського клубу в матчі проти "Ренна" цього тижня.

"УЄФА також отримав сьогодні повідомлення від лозаннського Спортивного арбітражного суду (CAС) та від самих учасників групи І Ліги Європи УЄФА - "Удінезе", "Селтіка", "Атлетіко" й "Ренна" про те, що ці клуби надіслали вимогу виступити сторонами в арбітражному процесі між УЄФА та "Сьйоном".

Чотири клуби чітко заявили, що будь-які зміни в теперішньому квартеті І істотно впливатимуть на них, і відтак вони вимагають своєї участі у справі.

УЄФА розуміє, що будь-які зміни у форматі Ліги Європи повинні бути обговорені з чотирма учасниками групи, чиї інтереси зачіпає справа.

Ці клуби (як і будь-який інший клуб турніру, за винятком "Сьона") визнають CAС єдиним компетентним органом у вирішенні суті справи й поважатимуть будь-яке його рішення

У підсумку, "Удінезе", "Селтик", "Атлетико", "Ренн" та УЄФА звернулись до CAС із проханням швидкого вирішення справи. Натомість, складається враження, що лише "Сьон" і досі намагається перешкодити правосуддю і затримує справу, що CAС охарактеризував як "зловмисні дії", - повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що УЄФА вже влаштував зустріч із вказаними чотирма клубами в п'ятницю, обговоривши різні варіанти реабілітації "Сьона" в групі в разі виграшу ним справи по суті в CAС.