УКР РУС

УЄФА вказав московський час у Луганську для матчів Зорі в Лізі Європи. Зрада чи збіг?

21 листопада 2017 Читать на русском

Інформаційна служба УЄФА надсилала Зорі інфографіку, де вказано, що в Луганську московський час замість київського.

Що сталося?

Перед кожним матчем Ліги Європи Зоря публікувала інфографіку, надану УЄФА: на ній зображена карта світу з часовими поясами, де вказувалося, в який час в різних куточках планети розпочнеться гра луганського клубу.

Але уважні вболівальники звернули увагу на те, що час початку матчів Зорі в Луганську проти Герти (на виїзді 2 листопада) й Естерсунда (відбудеться в четвер, 23 листопада) вказано невірно. Вказаний московський час замість київського (+1 година).

Це зрада від УЄФА?

Нижче інфографіка перед матчами Зорі, які відбулися до переходу на зимовий час, – проти Атлетіка (на виїзді, 28 вересня) та Герти (вдома, 19 жовтня). Тут час початку ігор вказано вірно.

Нагадаємо, що в Україні 29 жовтня перевели годинники, чого, можливо, не врахували в УЄФА. Так що пояснення може бути більше банальне, ніж "зрада" від європейського футбольного союзу.

Це зрада від Зорі?

Інфографіка публікувалася в офіційних пабліках Зорі в соціальних мережах. Після того, як стало відомо про даний "нюанс" в матеріалах УЄФА, адміністратори видалили ці пости. Так що навряд чи є підстави говорити про непроукраїнські погляди луганського клубу.

Вернидуб: Були дзвінки, але в Росію однозначно не поїду – я балдію від України

Нагадаємо, матч 5 туру групового етапу Ліги Європи Естерсунд – Зоря відбудеться 23 листопада. Час початку гри 20:00 за київським часом.