УКР РУС

УЄФА: Венгер дискваліфікований ще на два матчі єврокубків

22 серпня 2011 Читать на русском

Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА на два матчі дискваліфікувала наставника лондонського "Арсеналу" Арсена Венгера.

Сьогоднішнє рішення було прийняте на підставі того, що наставник лондонського клубу порушив постанову КДІ під час першого матчу стикового раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти "Удінезе" 16 серпня. Відтак Венгер дискваліфікований на повторну зустріч проти італійського клубу, а також на наступний матч під егідою УЄФА, в якому він матиме право взяти участь.

Контрольно-дисциплінарна інстанція, окрім того, вирішила накласти на "Арсенал" штраф у розмірі 10 тисяч євро за неналежну поведінку представників клубу. Апеляцію на ці рішення можна подати протягом трьох днів із моменту отримання письмового повідомлення.

У домашньому матчі проти "Удінезе" Венгер відбував одноматчеве дисциплінарне покарання, призначене на підставі подій у поєдинку "Арсеналу" проти "Барселони" в минулій Лізі чемпіонів. Згідно з Дисциплінарними правилами УЄФА, тренеру не можна спілкуватися з командою під час зустрічі, на яку він дискваліфікований. За нею він може стежити лише з трибун.