УКР РУС

УЄФА остаточно змінює місце проведення фіналу Ліги чемпіонів – не Англія і не Стамбул

11 травня 2021 Читать на русском

Союз футбольних асоціацій вирішив піти на радикальний крок щодо зміни місця проведення вирішального поєдинку.

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2020/21 відбудеться у Португалії – в місті Порту, стверджує журналіст Sky Sport Анджело Манджіанте у своєму Twitter.

Зінченко: Забув запитати Шевченка, за кого він вболіватиме у фіналі Ліги чемпіонів

Новим місцем проведення є Ештадіу ду Драгау. Про цю зміну офіційно оголосять у найближчі 24 години. Попередньо містом-господарем був визначений Стамбул, але, за інформацією ЗМІ, несприятлива ситуація з коронавірусом у Туреччині змусила змінити арену. Також серед претендентів називали лондонський Вемблі.

Вболівати за улюблені команди смачніше з Pepsi та Lay's! Замовляй бокс для справжніх шанувальників футболу, щоб дивитися матчі Ліги Чемпіонів було ще цікавіше.

Цікаво, що турецький мегаполіс втратить право на проведення вирішального матчу вже другий сезон поспіль. У 2020-му фінальна стадія ЛЧ була перенесена також у Португалію – в Лісабон.

Додамо, що протистояння англійських Манчестер Сіті та Челсі у фіналі Ліги чемпіонів сезону 2020/21 заплановане на 29 травня. Початок зустрічі – о 22:00.

Ліга чемпіонів: Англія тисне на УЄФА, щоб забрати фінал – Туреччина у червоному списку, проблеми для учасників Євро-2020