УКР РУС

"УЄФА – мафія, Європа – брехливі собаки". Як у турків шалено "пригорає" після нищівного розгрому "Бешикташа"

7 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" дослідив турецьку блогосферу після повної капітуляції "Бешикташа" перед "Динамо" у матчі 6 туру Ліги чемпіонів. Здається, назріває скандал.

Шість "сухих" м'ячів від "Динамо", два вилучення і всього лише путівка у Лігу Європи неабияк збісили гарячих турецьких уболівальників. Facebook і Twitter розриває від хештегів #UefaMafia та #TurcophobiaUEFA. Османи звинувачують у своїх бідах шотландського рефері Крейга Томсона і його "замовників" із головної футбольної організації Європи. Емоції, прокльони і версії... Читаємо.

*******

"Сьогодні найгірший день для "Бешикташа"

"Новий кілер Крейг Томсон"

*******

"Ганьба продовжується. У головній ролі: Крейг Томсон"

*******

"Європа брехливі собаки. "Бешикташ" завжди буде чемпіоном"

*******

"Турецькі вороги засудили нас. Будьте прокляті". Поруч із Крейгом Томсоном фігурує хорватський рефері Іван Бебек, який минулого сезону "поховав" надії "Фенербахче".

*******

Кілька слів про прецедент Бебека. У минулому сезоні ЛЄ "Фенербахче" бився за путівку у чвертьфінал із "Брагою". Вдома турки відсвяткували мінімальну перемогу, але у матчі-відповіді з тріском програли 1:4. Поєдинок обслуговував Бебек, який прийняв ряд скандальних рішень: зарахував гол з офсайду, виймав червону картку, призначав пенальті. Усі дії на користь "Браги". Це настільки обурило турків, що вони навіть готували петицію про відсторонення Бебека від суддівства. Дивіться самі...

*******

Отож, у турків виникли паралелі: Бебек = Томсон. Це тепер такі собі "педерсени" для османів. "Фенербахче" минулого року. Цьогоріч "Бешикташ". Яка турецька команда буде наступною?"

*******

Які у турків претензії? Насамперед, призначений пенальті і вилучення за фол на Дерлісі Гонсалесі.

*******

Другий момент підозра на офсайд, коли Мораєс оформив шостий гол. Яка різниця, зрештою? Гру до того часу давно вже було зроблено.

*******

Приниження було настільки потужним, що один із фанатів "Бешика" навіть у товаристві 6 тисяч побратимів почувався самотньо і лаяв усе словами, які не потребують перекладу.

*******

"Собака Крейг Томсон найбільш нечесна людина, яку я коли-небудь бачив".

*******

Навіть сьогоднішня преса вийшла із красномовними заголовками.

*******

"Вболівальники "Бешикташа" зрозуміли, чому фани "Селтіка" ненавидять рефері Крейга Томсона. Який жахливий суддя".

*******

Виступила й турецька діаспора із Німеччини. Тут переконані: якщо б вчора "Бешикташ" не втратив очки через багато підозрілих рішень, Туреччина мала б шанс на 9 сходинку рейтингу коефіцієнтів УЄФА, яку зараз посідає Бельгія. "Ви не хочете бачити нас у Європі", звучить головний докір.

*******

Звідси ще один діагноз, який османи встановили для Європи: туркофобія. "Велика брехня! Я не вірю вам!", лейтмотив усіх трендових постів від турецьких вболівальників і тих, хто їм співчуває.

*******

Варто віддати належне шанувальникам "Бешикташа". Якщо сумують, то роблять це красиво!

Сторінка автора у Facebook

Грюкнувши дверима. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бешикташ"