УКР РУС

Увійшли в єврокубкову зону. "Фрайбурґ" - "Гановер" - 3:1. ВІДЕО

12 квітня 2013 Читать на русском

В рамках 29-го туру німецької Бундесліги команда Мірко Сломки зазнали 13-ї поразки у внутрішній першості.

"Фрайбурґ" заслужено переміг в рідних стінах. Господарі володіли ініціативою впродовж всього поєдинку та зуміли створити більше небезпеки біля воріт Цілєра. Антигероєм зустрічі на "МАҐЕ СОЛАР Штадіон" став Крістіан Шульц: захисник "зелених" на 24-й став автором автоголу після навісної передачі з флангу.

Ще в першій половині "Гановер" відновив паритет завдяки старанням Константіна Рауша. Однак єдиного взяття воріт виявилося замало, щоб "зелені" відстояли хоча б один пункт на виїзді. Надалі забивав тільки "Фрайбурґ". Перед перервою знову вивів команду Крістіана Штрайха вперед Крузе, а в середині другого тайму Жонатан Шміт відгукнувся на діагональну передачу Сантіні та встановив остаточний рахунок двобою.

3:1 - "Фрайбурґ" продовжує свою переможну серію до трьох матчів та втікає від "Айнтрахта" в турнірній таблиці чемпіонату. Команда зберігає хороші шанси потрапити до єврокубків за підсумками сезону. Натомість можуть розпрощатися з думками про Лігу Європи гравці "Гановера", клуб із Нижньої Саксонії найімовірніше фінішує в поточному розіграші Бундесліги поміж середнячків.

 

"Фрайбурґ" - "Гановер" - 3:1

Голи: Шульц (24, аг), Крузе (44), Шміт (73) - Рауш (36)