УКР РУС

"Уся наша увага зосереджена на матчі з Динамо": форвард Фенербахче бачить свою команду у Лізі чемпіонів

26 червня 2022 Читать на русском

Португальський нападник "жовтих канарок" Брума розповів про підготовку до протистояння з "біло-синіми" у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Треба робити все поетапно. Зараз ми знаходимося на стадії передсезонної підготовки. Наступний етап – це матч із київським Динамо у кваліфікації Лізі чемпіонів. І тому нам потрібно вичавити максимум із передсезонної роботи.

Фенербахче – Динамо: відомі дата і час початку матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів

Вся наша увага буде зосереджена на цій грі. Фенербахче хоче бути у Лізі чемпіонів, і це дуже важливо для команди, гравців та вболівальників. Думаю, ми зможемо цього досягти, якщо працюватимемо разом.

Кожен гравець хоче бути у Лізі чемпіонів. Це чудова мотивація і для клубу, і для гравців, і для вболівальників. Фенербахче треба знову повернутися до Ліги чемпіонів. Наші фанати мають знову стати щасливими. Ми працюємо для цього зараз. Сезон буде довгим, тож треба думати про найближчі матчі", – цитує Бруму офіційний сайт Фенербахче.

Нагадаємо, перший поєдинок між українською та турецькою командою відбудеться 20 липня у польському Лодзі. Початок матчу – о 21:00 за київським часом.

Куди перейде Ярмоленко? Слово за Шаблієм