УКР РУС

Усі 5 найефективніших гравців "Динамо" Реброва уже не в команді, – Гресь

20 вересня 2016 Читать на русском

Відомий аналітик газети "Команда" і каналу "Футбол 1" Євген Гресь поділився цікавими статистичними даними.

"Порівняв середні показники "Динамо" в цьому і минулому чемпіонатах. У цілому і загалом – нічого хорошого. Проблем достатньо, але вони, на мій погляд, були неминучі. Сто разів говорив і ще раз повторю – за два роки Сергій Ребров, на мій погляд, витиснув із цієї команди максимум. Виграв два чемпіонати, два Кубки і один Суперкубок країни. Вивів команду в 1/4 фіналу Ліги Європи і вперше за 17 років – у плей-офф Ліги чемпіонів. Але вболівальникам цього мало, їм потрібна гра – сьогодні і тут ...

Розмови про роль Ріанчо в "Динамо" – це домисли, – Буряк

Чому "Динамо" не змогло безболісно пережити зміну кадрового покоління, ми можемо тільки здогадуватися. І враховувати загальну економічну ситуацію в Україні. У будь-якому випадку, кадри команді, на мою думку, потрібні. Насамперед у лінії нападу і на центральному плацдармі.

Найрезультативнішими форвардами "Динамо" в епоху Сергія Реброва за середнім числом голів за гру є Артем Кравець і Лукаш Теодорчик – по 0,38 м'яча за матч. На третьому місці – Мораєс (0,33). Найкориснішими центральними півзахисниками "Динамо" в епоху Сергія Реброва за середнім числом результативних передач за матч є Юнес Беланда (0,22), Роман Безус (0,19) і Мігел Велозу (0,15).

П'ятьох із згаданих виконавців у команді зараз немає, а їхнє місце толком ніхто не зайняв. Добре розумію, що забиті голи і результативні передачі – це не все, що потрібно від представників цих амплуа. Але голів і передач "Динамо" зараз не вистачає. Голів у першу чергу світлих", – написав Гресь у своєму Фейсбук.

Ребров отримав ультиматум в "Динамо", – ЗМІ

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях