УКР РУС

УПЛ затвердила склад учасників сезону 2021/22 – три новачки отримали атестати

15 червня 2021 Читать на русском

У Будинку футболу відбулися загальні збори учасників Української Прем’єр-Ліги. Під час них були ухвалені важливі рішення щодо прийдешнього сезону.

На зібранні, де були присутні президент УАФ Андрій Павелко, дирекція УПЛ, її виконавчий директор Євген Дикий та представники клубів, виключили Минай зі складу учасників змагань, інформує офіційний сайт УПЛ.

УПЛ опублікувала календар першого кола сезону 2021/22 – відома дата Класичного

Також було видано атестати решті учасникам, зокрема трьом новачкам – Вересу, Чорноморцю та Металісту 1925. Ці клуби приєднались до Ворскли, Десни, Динамо, СК Дніпро-1, Зорі, Інгульця, Колоса, Львова, Маріуполя, Олександрії, Олімпіка, Руху та Шахтаря, які змагатимуться між собою у кампанії 2021/22.

Зауважимо, під час засідання УПЛ також були затверджені підсумки Всеукраїнських змагань з футболу серед команд минулого сезону, щорічний звіт щодо фінансово-господарської діяльності та фінансовий план на сезон 2021/22.

Окреме питання порядку денного стосувалося медіа-прав. Всі клуби одноголосно підтримали ідею створення робочої групи, яка займатиметься питаннями тендеру, починаючи із сезону 2022/23. Також було створено робочу групу, яка керуватиме питаннями кіберфутбольної ліги УПЛ.

До слова, новий сезон української еліти розпочнеться вже 25 липня. Йому передуватиме Суперкубок між Динамо та Шахтарем.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21