УКР РУС

УПЛ повертається!

28 лютого 2013
Автор: Сергей Красовский

Футбол повертається на стадіони України.Після зимової паузи українські клуби розпочинають другу частину чемпіонату,розпичанають боротьбу за місця в турнірній таблиці,в когось головна біль щоб потрапити в зону єврокубків,а в когось щоб не вилитіти з найвищого дивізіону нашої країни.

Майже 3 місяці тренери мали можливість змінити тактичні та персональні схеми для покращення гри.

Ну а перші зимові зміни ми зможемо побачити вже в цю п’ятницю на Донбас Арені,де , Шахтар прийматиме гостей із Луцька.В матчі першого кола гірники впевненно перемогли Волинь.Шахтар ми вже бачили в Лізі Чемпіонів і тому гра з Волиню буде контрольною перед поїздкою в Німеччину.Ну а який сюрприз підготував Демяненко побачимо дуже скоро.

А в суботу футбольні баталії розпочне Ілілчівець. Букмекери вважають,що гості з Запоріжжя не складуть конкуренцію маріупольцям.За 18 матчів Металург набрав лише 3 очки і виліт в першу лігу йому вже цілком забезпеченний.Сподіваюсь,що Кварцяний зможе створити конкуретно спроможну команду.В зимку команди особо не виділялися хіба що Металург продав свою молоду зірку Соболя не кому не будь,а самому Шахтарю.


Арсенал під керівництовм нового президента,зустрінеться з Дніпром.Дніпро після не вдалого матчу проти Базеля,намагатиметься зберігти другу сходинку і потрапити у Чемпіонівську зону.Арсеналу потрібні очки щоб потрапити у Єврокубки.Тому матч зберігає певну завісу,яка підніметься вже в цю суботу.

Східноукраїнське дербі чекає нас на Металіст Стадіум.Металіст після невдалого старту в єврокубковій весні,побореться за бронзу УПЛ, але донечанни так легко віддавати очки не будуть.В четвертому турі ці команди розійшлись багатогольовим миром.Наступаючий мяч прогнозовано буде цікавим і непередбачуваним та й розумним завершенням футбольної суботи.


Луганська Зоря перший матч в 2013 проведе проти «ужгородських гуцулів».Дві команди рівні між собою покажуть те на що спроможні та що навчилися за зиму.


Сімферопільська Таврія після,не порозумінь між президентом і фінансовим директором,швидких зборів,розпочне футбольну весну у себе дома проти Львівських Карпат.Обидві команди гратимуть в атакувальний футбол адже очки їм потрібні,як повітря-зона вильоту не так вже далеко!В першому двобої Карпати впевненно перемогли таврійців 2:0.Чи зможуть таврійці відповісти за програш на Львів Арені?Чи відновить ту славу Карпат Ніколай Костов?Незабаром дізнаємось…..


Всі одеські фани будуть підтримувати свій клуб у неділю.Адже команда Романа Григорчука доволі таки не погано виступала у осінній частині і має всі шанси на потрапляння в єврокубки.Щодо Полтавської Ворскли,то у команди Свистуна зараз задання-«відірватись від зони вильоту».В першому матчі Одесити здобули мінімальну перемогу.

Ну а на десерт матч Динамо-Кривбас.Динамо вівши активні дії на трансферному ринку,просто-пролетіло в Лізі Європи,як «фанера над Парижем».Чи допоможуть новачки у боротьбі за срібло?
 Чи зможе «машина Блохіна» протистояти Кривбасу?Кривбас-одна з найбільш непередбачуваних команд.В осінній частині Кривбас то перемагав команд сильних за рівнем,то програвав слабким.Чи змінив щось Таран,залишається тільки гадати….