УКР РУС

УПЛ. 8 тур. Анонс матчів суботи

1 вересня 2012 Читать на русском

Криворіжці приймають маріупольців, підопічні П'ятенка їдуть до Львова, а "Зоря" зіграє з "моряками".

"Кривбас" - "Іллічівець"

01.09.2012. 15:30. Кривий Ріг. Стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В сьогоднішньому матчі зустрінуться сусіди по турнірній таблиці чемпіонату. В минулому турі "Іллічівець" вдома здолав аутсайдера першості "Говерлу", "Кривбас" на виїзді не зумів нічого протиставити "Металісту". В Кривому Розі зійдуться рівні суперники. Зважаючи на той фактор, що в поточному чемпіонаті господарі пропускають вкрай мало, то цілком ймовірно, що долю поєдинку може вирішити і один забитий гол.

В першостях країни команди 28 разів зустрічались між собою. Азовці 10 разів перемагали "біло-червоних". В 9-х дуелях було зафіксовано нічийний результат, ще в стількох матчах тріумфував "Кривбас".

Травмовані: Фомін, Будківський (обоє - "Іллічівець")

Онлайн трансляція "Кривбас" - "Іллічівець"

 

"Карпати" - "Металург" (Д)

01.09.2012. 17:30. Львів. Стадіон "Україна". Телетрансляція на каналі "2+2",  онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В минулому турі команда Костова зазнала фіаско від "Шахтаря". Поєдинок в столиці Галичини продемонструє наскільки "зелено-білі" змогли психологічно та фізично відновитись від надважкого протистояння з "гірниками".

Обидва колективи вкрай невдало розпочали новий футбольний чемпіонат. Ситуацію в "Карпатах" після стартових турів взявся рятувати Ніколай Костов, і варто визнати, що з болгарським спеціалістом справи у львів'ян дещо налагодились.

"Металурги" ж в останніх турах також почали набирати необхідної форми. В активі донеччан вже 2 перемоги в першості країни. За 3 очки в будь-якому випадку боротимуться як гості так і суперники. На боці "Карпат" буде шалена підтримка запальної львівської публіки, "металургам" стане в нагоді командна зіграність та досвід роботи з головним тренером команди.

Статистика поєдинків між суперниками нараховує 27 матчів. За кількістю вікторій значна перевага тут на боці гостей - їх 12. 10 разів команди розходились миром, тоді як "Карпати" тільки в чотирьох дуелях були сильнішими за донеччан.

Травмовані: Болохан, Зеньов, Голодюк, Мілошевіч, Ощипко (усі - "Карпати")

Дискваліфіковані: Даушвілі ("Карпати") - Макрідіс ("Металург")

Онлайн трансляція "Карпати" - "Металург" (Д)

 

"Чорноморець" - "Зоря"

01.09.2012. 19:00. Одеса. Стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

До звітного протистояння обидва колективи підходять не в найкращому настрої. Як "Чорноморець", так і "Зоря" не знають смаку перемог ось уже три тури поспіль. Тож сьогодні в Одесі суперникам вистачатиме мотивації. Успіх допоможе команді Григорчука піднятися з дна турнірки, адже те місце, яке зараз займають "моряки" (14) однозначно не влаштовує керівництво клубу. "Зоря" ж, яка досить вдало стартувала в першості, спробує закріпитися у верхній частині таблиці.

До цього команди провели 18 матчів. Щодо статистики, то тут "Чорноморець" є значно сильнішим за "Зорю" - в активі господарів 12 перемог. Суперники тільки двічі розходились миром, "чорно-білі" зі своєї сторони тільки чотири рази примушували капітулювати "моряків".
 

Травмовані: Ференчак, Вернидуб (обоє - "Зоря")

Онлайн трансляція "Чорноморець" - "Зоря"