УКР РУС

УПЛ. 28 тур. Анонс матчів неділі

22 квітня 2012 Читать на русском

"Ворскла" приймає "Зорю", "Карпати" гратимуть в Києві, "моряки" спробують реабілітуватись за недавню поразку від "Таврії", а Анатолій Дем'яненко виведе "хрестоносців" проти своєї колишньої команди.

"Ворскла" - "Зоря"

 

22.04. 2012. 14:30. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В цій зустрічі перемога більше потрібна сьогоднішнім гостям. "Зорі", попри вдалу гру навесні, все ще загрожує виліт в Першу лігу після закінчення сезону. Тому команда намагатиметься скористатись можливістю достроково забезпечити собі перебування в еліті. Підопічні ж Павлова в поєдинку проти луганчан боротимуться тільки за престиж клубу та сподівання вболівальників клубу. У "Ворскли" вже немає конкретних цілей в чемпіонаті: в Лігу Європи команда не потрапить, а з Прем'єр-ліги "зелено-білі" вже точно не вилетить.

У Полтаві варто очікувати на агресивний та атакувальний футбол з боку гостей, які однозначно битимуться за три очки. Щодо господарів, то в Павлова є два варіанти: або випустити основний склад команди і спробувати здолати "Зорю", або зіграти другим номером, надавши шанс показати себе тим, що стабільно гріють лаву запасних.

В чемпіонатах України команди 10 разів зустрічались між собою. По три перемоги має кожен з колективів, тоді як ще чотири поєдинки завершились нічийним результатом.

Дискваліфікований: Чеснаков ("Ворскла")

Травмований: Постранський ("Зоря")

Матч першого кола: 0:0

Онлайн трансляція "Ворскла" - "Зоря"

 

"Арсенал" (К) - "Карпати"

 

22. 04. 2012. 15:30. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24". 

Львів'янам потрібно докласти максимальних зусиль, щоб забезпечити собі позитивний результат в столиці України. Підопічні Кучука продовжують претендувати за зону єврокубків, тож в домашній грі "каноніри" налаштовуватимуться тільки на перемогу. З іншого боку відступати нікуди і "зелено-білим", які боряться за збереження прописки в Прем'єр-лізі на наступний сезон. Тому поєдинок на стадіоні "Динамо" обіцяє бути напруженим. Господарі, скоріш за все, гратимуть першим номером на полі, карпатівці ж шукатимуть щастя біля воріт суперника, використовуючи контратаки.

Історія зустрічей команд нараховує 29 ігор. У вісьмох випадках сильнішим був "Арсенал", 10 разів верх брали галичани. Ще в 11-х матчах було зафіксовано нічию.

Травмовані: Лампі - Ощипко, Болохан

Дискваліфіковані: Хомин, Максимов

Матч першого кола: 3:0

Онлайн трансляція "Арсенал" (К) - "Карпати"

 

"Чорноморець" - "Металіст"

 

22. 04. 2012. 17:00. Одеса. Стадіон "Чорноморець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В Одесі підопічні Маркевича спробують нарешті здобути вікторію, за якою вже засумували в Харкові. Востаннє "Металіст" перемагав "Карпати" ще в 23-му турі Прем'єр-ліги. Хоча "синьо-жовті" всі завдання в поточному чемпіонаті вже вирішили, але тріумф над "моряками" однозначно б позитивно вплинув на мікроклімат в команді. Зі свого боку "Чорноморець" перед рідними вболіівальниками спробує реабілтуватись за недавню поразку в Сімферополі.

Харків'яни та одесити провели 21-у зустріч між собою. Деяка перевага тут на боці "Металіста" - 10 тріумфів. "Моряки" сильнішими були у 8-ми матчах, тоді як ще в трьох поєдинках опоненти не зуміли визначити сильнішого за 90 хвилин гри.

Дискваліфіковані: Політило, Рієра - Девіч

Матч першого кола: 0:1

Онлайн трансляція "Чорноморець" - "Металіст"

 

"Волинь" - "Динамо"

 

22. 04. 2012. 17:30. Луцьк. Стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн транслція на сайті "ФУТБОЛ 24".

В Луцьку хлопці Юрія Сьоміна спробують здолати непоступливу "Волинь" Дем'яненка. Враховуючи той факт, що донецький "Шахтар" вчора переміг "Таврію", киянам обов'язково потрібно здобувати три очки, щоб продовжути боротьбу за золоті медалі чемпіонату та зберегти можливість проведення "золотого матчу". Тому лучан очікує непростий поєдинок з "блакитно-білими". Тим більше, що столична команда вже повністю оговталась після поразки в Донецьку, свідченням чого стало недавнє побиття "Ворскли" у Києві. Єдиною мотивацією "Волині" в домашній грі  будуть уболівальники команди, які у великій кількості зберуться на "Авангарді", щоб стати свідками красивого футболу, і бажано, у виконанні своїх хлопців.

Щодо особистих зустрічей, то тотальна переваг тут на боці гостей. Цікаво, що в останніх п'яти матчах "Волинь" обов'язково забивала гол у ворота "блакитно-білих", однак це не рятувало "хрестоносців" від поразки. А єдиний раз лучани тріумфували над "Динамо" ще в далекому 2003-му році з мінімальним рахунком 1:0.
 

Травмований: Михалик ("Динамо")

Дискваліфіковані: Мілевський, Гармаш, Гусєв (всі "Динамо")

Матч першого кола: 1:2

Онлайн трансляція "Волинь" - "Динамо"