УКР РУС

УПЛ. 24 тур. Анонс матчів суботи

24 березня 2012 Читать на русском

"Металіст" їде в гості до "канонірів", "Дніпро" приймає "Зорю", а донецький "Металург" спробує не втратити очки в домашній грі проти "Оболоні".

"Арсенал" (К) - "Металіст"

 

24.03.2012. 15:30. Київ. Стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Каманда Леоніда Кучука в 2012-му ще не перемагала. Спочатку "каноніри" були биті у київському дербі динамівцями, а в наступних двох турах зіграли внічию із "Зорею" і "Таврією". Тому за підтримки домашніх трибун у "Арсенала" буде додаткова мотивація на гру. Господарі ведуть боротьбі за єврокубки по закінченні першості, тож тест на міцність від третьої команди країни покаже, чи колектив гідний представляти Україну на міжнародній арені.

Щодо "Металіста", то на гру проти столичного клубу Маркевич і компанія ставлять одну ціль - перемога і тільки перемога. Харків'яни продовжують приймати участь в чемпіонській гонці з "Динамо" та "Шахтарем" і гості не мають права втрачати очки в кожному з матчів.

Враховуючи те, що чемпіонат потрохи наближається до фінішної прямої, то з кожною грою напруга вверху турнірної таблиці зростатиме, що в психологічному плані негативно може відбитись на грі харків'ян, адже їх сковуватиме результат протистояння. Крім того металісти й далі приймають участь в Лізі Європи. Тому перед звітною зустріччю Маркевич може приберегти деяких гравців основи до майбутньгого поєдинку проти "Спортінга". І цей фактор також на руку для "канонірів". Суперники скоріш за все гратимуть в обережний футбол, а долю протистояння може вирішити один забитий м'яч.

Між собою в чемпіонаті країни команди провели 25 матчів. Щодо статистики, то перевага на боці гостей - 11 перемог. "Арсенал" ж вигравав 5 разів, а ще в дев'ятьох дуелях колективи не зуміли визначити сильнішого.

Травмовані: Лампі ("Арсенал")

Дискваліфіковані: Симоненко, Одібе - Торсільєрі

Матч першого кола: 0:0

Онлайн трансляція "Арсенал" (К) - "Металіст"

 

"Дніпро" - "Зоря"

 

24.03. 2012. 17:30. Дніпропетровськ. Стадіон "Дніпро арена".

Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн т рансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

У весняній частині чемпіонату "Зоря" показує феноменальний футбол. Безпрограшна серія Ідахора і компанії нараховує три матчі, що є дещо дивним для команди, яку ще в грудні вважали одним з головних аутсайдерів чемпіонату. Тепер же у луганчан з'явилась надія на порятунок.

До гри на "Дніпро Арені" "чорно-білі" підходять в хорошому настрої та високому бойовому дусі. Господарі сьогоднішноьї зустрічі зі своєї сторони прагнуть реабілітуватися за прикру поразку від "Динамо" в минулому турі. Додатковою мотивацією для дніпропетровців служитиме і той факт, що в поєдинку першого кола вдома перемогла саме "Зоря".

Підопічні Рамоса без сумніву боротимуться за 3 очки в матчі перед ріними трибунами. До четвертого місця "Дніпра" наблизились "Таврія" та київський "Арсенал", тому команді не потрібно розслаблятись. Господарі гратимуть першим номером на полі. Обороні луганчан потрібно на високому рівні провести поточну зучтріч, в іншому випадку поєдинок може обернутись справжнім розгромом для гостей. Секрет успіху "Зорі" на "Дніпро Арені" єдиний - гра на контратаках в поєднанні з грамотними діями в захисті.

Щодо очних зустрічей, то тут тотальна перевага на боці "Дніпра", який тріумфував у 15-х матчах. Шість раз колективи задовольнялись нічиєю, і лише двічі перемогу святкувала "Зоря".

Дискваліфіковані: Боатенг ("Дніпро")

Матч першого кола: 0:2

Онлайн трансляція "Дніпро" - "Зоря"

 

"Металург" (Д) - "Оболонь"

 

24.03. 2012. 19:00. Донецьк. Стадіон "Металург".

Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Донеччанам потрібно максимально використовувати можливість взяти легкі три очки в протистоянні проти аутсайдера першості. Зважаючи на рівень виконавців та футбол, який протягом останніх турів показують обидві команди, "пивоварів" влаштує нічия. Однак за неї ще потрібно поборотися. В сьогоднішній грі хлопцям Конюшенка через дискаліфікацію не зможе допомогти основний голеадор колективу Олександр Мандзюк.

Киянам потрібно бути готовими до тотального пресингу з боку суперника та оборони протягом цілого поєдинку. Підопічні П'ятенка переслідують єврокубкові цілі цього сезону, команда зараз з однією грою в запасі йде сьомою в турнірній таблиці чемпіонату. І перемога над не найскладнішим суперником стане ще одним кроком назустріч участі донбасців в Лізі Європи після закінчення першості.

В чемпіонатах країни кияни і донеччани в очній дуелі сходилися 11 разів. В шістьох поєдинках перемагали господарі. Двічі вікторія була за "пивоварами", а ще в трьох зустрічах опоненти розійшлися миром.

Дискваліфіковані: Мандзюк

Матч першого кола: 1:0

Онлайн трансляція "Металург" (Д) - "Оболонь"