УКР РУС

Челсі розгромно поступився Уотфорду – Конте наближається до відставки

5 лютого 2018 Читать на русском

Челсі ганебно програв Уотфорду в 26 турі АПЛ. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Челсі з 30 хвилини грав у меншості – Бакайоко за короткий час заробив дві жовті картки. Уотфорд скористався чисельною більшістю ще до перерви, коли Деулофеу заробив пенальті, а Діні його реалізував.

Уотфорд – Челсі – 4:1 – відео голів та огляд матчу

Лише під завісу зустрічі господарі дозволили Челсі поатакувати великими силами, наслідком чого став гол Азара. Однак нічийний рахунок протримався тільки дві хвилини – Янмат виконав рейд з правого флангу в центр штрафного майданчика гостей і знову вивів Уотфорд вперед. До фінального свистка Деулофеу та Перрейра за повного потурання оборони "синіх" оформили розгром.

Таким чином, Челсі зазнав другої поспіль розгромної поразки – минулого тижня команда Антоніо Конте програла Борнмуту з рахунком 0:3. "Аристократи" з 50 очками залишилися на 4 місці, а Уотфорду цей успіх дав змогу набрати 30 балів і закріпитися в середині турнірної таблиці.

Футболісти Челсі жахливо діяли на власній половині

Гості ще до перерви припустилися якоїсь неймовірної кількості помилок на власній половині. Вони просто дарували м'яч Уотфорду в простих ситуаціях, що призводило до частих гольових можливостей у Рішарлісона, Деулофеу та Діні.

Уособленням стану Челсі була гра Бакайоко. Французький півзахисник банально не міг приборкати сферу та віддати точну передачу. Постійні обрізки та брак у діях француза призводили до втрат – за зіграні 30 хвилин Бакайоко 7 разів втратив м'яч. Він намагався виправляти ситуацію порушеннями, наслідком чого стало раннє вилучення.

Три голи Уотфорда протягом останньої 10-хвилинки – ілюстрація убогості "синьої" оборони. Декілька "аристократів" тільки позначали відбір у Янмата, коли той "на велосипеді заїжджав" у штрафний майданчик і виводив господарів вперед. Деулофеу вільно пройшов через центр, а Давід Луїс і Кехілл навіть не думали його зустрічати. Четверту результативну атаку Уотфорд взагалі проводив ніби на тренуванні з фішками.

Антоніо Конте повинен скласти свої повноваження

Минулого тижня Челсі вдома програв Борнмуту – експерти заявили, що той матч був найгіршим для команди під керівництвом Антоніо Конте. Сьогодні пробито нове дно. Челсі в другому матчі поспіль був безвольним і мертвим, а італійський спеціаліст не зробив жодних висновків, стало тільки гірше.

Ще на початку сезону були розмови, що в Челсі є проблеми, які алленаторе не зможе вирішити. Зараз ця тема знову набирає обертів, адже після нового року команду неабияк лихоманить. І зовсім не помітно, що Конте знає, як виправити ситуацію.

Гравець матчу – Жерар Деулофеу

Прекрасний матч у виконанні іспанця споглядав "Вікарідж Роуд". Зароблений пенальті, забитий гол і ще декілька епізодів, коли Жерар "возив" захист Челсі. Деулофеу провів лише другий матч в футболці Уотфорда, але виглядав у команді дуже органічно.

Цікаві факти

– Челсі вперше під керівництвом Конте пропустив 4 голи в матчі АПЛ.

– Еден Азар забив у ворота 18 з 19 нинішніх команд АПЛ – залишився Хаддерсфілд.

– Челсі програв два поспіль матчі АПЛ, пропустивши 3+ голи, вперше з 1995 року.

– Уотфорд перервав 13-матчеву безвиграшну серію проти Челсі.

Англія. АПЛ, 26 тур

Уотфорд – Челсі – 4:1

Голи: Діні, 42 (пен), Янмат, 84, Деулофеу, 88, Перейра, 90+1 – Азар, 82

Вилучення: Бакайоко, 30