УКР РУС

Уотфорд – Челсі: скандальне вилучення Бакайоко та неоднозначна реакція фанатів

6 лютого 2018 Читать на русском

Під час матчу 26 туру АПЛ Уотфорд – Челсі відбувся скандальний епізод.

Півзахисник Челсі Тьємуе Бакайоко на 30 хвилині зустрічі побачив перед собою другу жовту картку та був вилучений з поля. Французький футболіст отримав таке покарання від Майка Діна за грубу гру проти нападника Уотфорда Рішарлісона.

На повторі помітно, що Бакайоко зіграв не настільки жортско, як це показав Рішарлісон. Насправді контакт був мінімальним, якщо він був взагалі.

Таким чином, через сумнівне рішення Майка Діна вже на 30 хвилині матчу Челсі залишився у меншості. Нагадаємо, що у підсумку поєдинок завершився розгромною перемогою Уотфорда із рахунком 4:1.

Челсі розгромно поступився Уотфорду – Конте наближається до відставки

До слова, фанати Челсі на стадіоні, які не мали змоги відразу переглянути відеоповтор скандального епізоду, відреагували на вилучення образливими вигуками на адресу Бакайоко.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що фани Челсі розчаровані Бакайоко та сумують за Матічем.

Проте багато фанатів Челсі не у захваті від такого суддівства та стали на бік Бакайоко: "Майк Дін, ти клоун", інший вболівальник написав: "Майк Дін – найдурніший суддя в історії англійської Прем’єр-ліги". "Це у жодному разі не жовта картка", – пишуть у соцмережах.