УКР РУС

"У нас ніби виросли крила": Караваєв назвав матч збірної України, який надав "синьо-жовтим" впевненості у своїх силах

17 травня 2021 Читать на русском

Захисник Динамо Олександр Караваєв зізнався, коли він з партнерами повірив у себе.

"Я б назвав наш шлях на Євро-2020 історичним. Не багатьом командам вдається пройти відбірковий етап без поразок. Після гостьового матчу з Португалією ми ще більше відчули впевненість у своїх силах, у нас немов виросли крила. І тут справа не стільки в нічийному результаті, скільки в холоднокровності, яку продемонструвала наша команда по ходу того матчу.

"Не хотілося б стати чужим на цьому футбольному святі": Караваєв оцінив шанси збірної України на Євро-2020

Перед стартом відбору Андрій Миколайович акцентував нашу увагу на те, що найголовнішими факторами в досягненні результату є дисципліна на футбольному полі і виконання тренерських настанов.

Наприклад, Мауро Тассотті дуже багато працює з захисниками. В оборонних діях дуже важливо бути весь час сконцентрованим, правильно вибирати позицію. Грати так, щоб тобі було зручно діяти проти атакувального гравця. Ну, і, природно, акцент робиться на тактичних перестановках, коли команда атакує і коли обороняється", – сказав Караваєв у коментарі Zbirna.com.

Нагадаємо, в активі 28-річного півзахисника 30 матчів у складі збірної України, в яких він відзначився одним голом і віддав вісім результативних передач.

"Динамо? Я сам був у шоці": Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020