УКР РУС

Ультрас Динамо відмовились надавати персональні дані організаторам матчу за Суперкубок України

13 липня 2017 Читать на русском

Ультрас київського Динамо виступили проти нововведення із іменними квитками на матч за Суперкубок України-2017.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Ми, ультрас Динамо Київ, офіційно заявляємо, що відмовляємось надавати свої персональні дані організаторам матчу за Суперкубок України.

Як відомо, організатори Суперкубку вирішили здійснювати продаж квитків за паспортами і перевіряти документи при вході на сектори. Нам вдалось уникнути перевірки документів і складення “фанатських списків” при купівлі квитка, так як квитки в 6-й сектор (сектор фанатів Динамо Київ) реалізовувались нашими людьми. Також ми відмовляємось пред’являти свої документи при вході на стадіон, тому що:
– подібний збір персональних даних суперечить чинному законодавству України;
ніхто не може гарантувати, що створена база даних не потрапить до рук злочинців і вже були подібні прецеденти;
такі нововведення створюють серйозні незручності для глядачів та негативно вплинуть на відвідуваність футбольних матчів.

Суперкубок України-2017: квитки будуть іменними

Закликаємо фанатів інших клубів, а також усіх вболівальників підтримати нашу позицію. Введення іменних квитків лише поглибить кризу, в якій знаходиться український футбол. Хоча і так очевидно, що люди, які закривають очі на регулярні порушення регламенту змагань, договірні матчі і тотальну корупцію в українському футболі, не дуже зацікавлені в глядачах на трибунах", – йдеться у заяві ультрас Динамо на їхній сторінці у Facebook.

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. До слова, Шахтар готується до матчу у повному складі. На поєдинок вже продано більше 15 тисяч квитків.

Металіст 1925 застосував серйозні санкції проти ультрас, заборонивши вхід на матч Україна – Туреччина

Чи варто впроваджувати вхід на стадіон по документах? Опитування