УКР РУС

Ультрас "Динамо" привітають клуб з 88-ю річницею на матчі з "Дніпром"

7 травня 2015 Читать на русском

Вболівальники столичного клубу організують урочисте привітання своїм улюбленцям під центрального матчу 24 туру чемпіонату України.

"17-го травня наш клуб зіграє один з найважливіших матчів цього сезону проти дніпропетровського "Дніпра". Саме в ці дні наш клуб відзначатиме свій 88-й День народження, і вже сьогодні ми розпочинаємо підготовку до гри. Чи вдасться заплановане шоу залежить від кожного з вас:

1. На матч кожен повинен принести з собою дві футболки: одну білу, іншу - синю. Маєте два тижні аби купити/позичити/випрати...

2. Ми плануємо шоу з конфеті. Для цього потрібно аби кожен набрав якомога більше паперу/газет, нарізав папір на невеликі шматки (не крупніші ніж 5х5см) і приніс до нашого магазину "Ультра" в зручний для вас час. Також можна принести нарізаний папір на наступну гру проти "Метадона" і віддати під сектором. Для масштабів нашої трибуни потрібно мінімум 88 великих пакетів з конфеті, тому шоу відбудеться лише, якщо до гри встигнемо заготувати потрібну кількість.

3. Чи буде на секторі піро ми повідомимо пізніше, але в будь якому випадку не відкладайте купівлю на останній день", - йдеться в повідомленні ультрас "Динамо" у Фейсбуці.