УКР РУС

Ультрас Динамо "Capitals": Немає причин для початку цієї фанатської війни, це неприпустимо, в умовах війни України з Росією

9 серпня 2017 Читать на русском

Угрупування фанатів київського Динамо "Capitals" прокоментувало мотивацію фан-групи "Родичі" щодо зриву перемир'я між ультрас в умовах гібридної війни з Росією.

"Столичні "Capitals" опублікували свою позицію стосовно подій між "Родичами" і "Сегедкою". Варто зазначити, що схожої позиції дотримуються й інші банди трибуни White Boys Club:

Ми фірма "Кепіталс" (трибуна WBC) не маємо ніякого відношення до сектору Родичі, хоч і є фанатами одного клубу ДК. Відповідно, ми не впливаємо на прийняття їх рішень, як і вони не впливають на наші.

Фан-угрупування Динамо "Родичі" припинило перемир'я між ультрас України

Рішення про "перемир'я фанатів України" приймали всі ОФ/фанати країни. З 2014-го року цю домовленість ніхто не порушував, і рішення про припинення перемир'я буде прийняте також усіма містами.

Ми, Кепіталс, і наші союзники вважаємо, що немає умов і причин для початку цієї війни. Мало того – це неприпустимо, поки Україна перебуває в умовах гібридної війни з Росією: це й інформаційна війна, і бойові дії на сході.

Просимо інших утриматися від таких необдуманих заяв і рішень. Щоб рівень ОФ в країні не падав, залишається формат "лісові теми", де всі можуть підтримувати бійців у формі і прокачувати молодь", – йдеться у заяві The Capitals Firm.

До слова, схожу позицію висловили фанати Волині та Скали.