УКР РУС

Український воротар змінює Лігу Європи на другий український дивізіон

23 липня 2015 Читать на русском

Олександр Мусієнко через бюрократичні проблеми так і не зміг дебютувати у складі ФК "Валлетта".

Свого часу "Футбол 24" публікував інтерв'ю з воротарем Олександром Мусієнком, який із першолігової "Ниви" перейшов у склад віце-чемпіона Мальти. 

На жаль, нині все йде до того, що наш легіонер залишить ФК "Валлетта", не зігравши за нього жодного матчу. Вся справа - у бюрократичних проволочках. Ще під час виступу команди у Лізі Європи українець не зміг вилетіти в Уельс через проблеми з британською візою. А коли підійшов час старту мальтійського чемпіонату, виявилося, що українцеві не видадуть робочу візу. 

Утім, сам Олександр не засмучується - новий сезон він, імовірніше за все, розпочне у складі "Буковини", за яку свого часу досить успішно виступав. Ця команда вилетіла з першої ліги, проте ставить за мету повернутися на цей рівень якомога швидше. 

Сам Мусієнко підтвердив сайту "Футбол 24" інформацію про ймовірний перехід у "Буковину": "Так, я вже тут. Але, на жаль, зараз змушений вирішувати проблему з необхідними документами - із Федерації футболу Мальти повинні надіслати в Україну мій трансферний сертифікат, тому поки допомогти чернівчанам не маю змоги". 

Утім, за наявною інформацією, українського воротаря запам'ятали на Мальті, і не виключено, що коли справу з документами буде вирішено, він зможе повернутися в тутешню вищу лігу. 

Артур Валерко