УКР РУС

Українські фанати збираються бойкотувати Євро-2012

30 травня 2012 Читать на русском

Коментуючи кадри фільму BBC "Стадіони ненависті" лідер фан-клубу "Карпат" Тарас Павлів зазначив, що на відео фанати "зелено-білих" кричать далеко не те, що перевели на англійську мову британські телевізійники, і заявив, що українські фанати будуть бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні, адже саме для українських вболівальників не створено жодних умов для відвідування матчів.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Я б не сказав, що у нас є сильна проблема расизму, як ось тут роздуто. Якщо повністю дивитися це відео, то вболівальники кричать далеко не те, що там говориться: "white power", а просто перекрикуються між собою. Англійці це перевели і доводять до своїх громадян як великий расизм. Я вважаю, що такої проблеми взагалі немає", - зазначив Павлів.

"Взагалі фанати збираються повністю бойкотувати Євро-2012 в Україні. Ніхто з фанатів не піде на цей чемпіонат і не буде відвідувати ані матчів збірної, ані поєдинків інших команд. Для вболівальників не створено жодних умов для того, щоб ми навіть підтримували свою збірну, тому цей турнір, в принципі, нас не цікавить. І ніякого расизму на трибунах не буде", - заявив лідер фан-клубу "Карпат".

Нагадаємо, нещодавно до Євро-2012 британці зняли скандальний фільм "Стадіони ненависті", в якому Україна висвітлюється як країна, в якій панує расизм та ненависть до представників інших національностей.