УКР РУС

Українська діаспора звернулася до Павелка через відсутність можливості придбати квитки на Євро-2016

16 грудня 2015 Читать на русском

Об'єднання українських вболівальників, які проживають в Європі, звернулося до президента ФФУ Андрія Павелка через неможливість придбати квитки на Євро-2016 за квотами для українців.

"Ми, фанати збірної України, які проживають у Німеччині, Великобританії, Швеції, Ізраїлі, Норвегії, та інших європейських країнах, так звана Українська діаспора, звертаємо Вашу увагу на те, що не всі з нас мають актуальне українське громадянство. Багато хто є вихідцями з України в другому і третьому поколінні, що не заважало і не заважає нам активно підтримувати нашу збірну у всіх її матчах, включно з останньою кваліфікацією.

Крім того, на квитковому порталі виключена можливість, замовляти квитки на збірну України, перебуваючи за межами її території, маючи іноземне IP, хоча дуже багато українських громадян живуть і працюють закордоном.

Наскільки нам відомо, правила, за якими можна зробити заявку на "разом з командою" УЄФА приймає спільно з національними асоціаціями, в даному випадку ФФУ.

Відтак українська діаспора в Європі дуже стурбована тим, що правило, за яким лише громадяни України мають можливість робити заявки і надалі купувати квитки, залишить нас за бортом Чемпіонату Європи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вже розпочався продаж квитків на Євро-2016.

До слова, також відомий і календар всіх матчів французького чемпіонату Європи.