УКР РУС

"Україні буде важко вийти з групи": Шелаєв оцінив шанси "синьо-жовтих" на Євро-2020

23 травня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник національної команди Олег Шелаєв висловився щодо перспектив підопічних Андрія Шевченка на континентальній першості.

Товариські матчі
завершено
-

"У найближчих спарингах результат для збірної відійде на другий план. Для нашого тренера – Андрія Шевченка – головне переконатися, на кого можна розраховувати з новачків, включених в розширений список і надати можливість відчути ігровий тонус вже перевіреним бійцям.

Україна – Бахрейн: команда Шевченка отримала зливу компліментів від тренера суперника

Чи всіх гідних задіяли для підготовки до вирішальних поєдинків Євро? Тут у кожного є своя суб'єктивна думка, але ж за результат відповідає головний тренер, це його вибір. Тим більше, що у нього вистачає кваліфікованих порадників.

У тому, що груповий турнір починаємо в Амстердамі з господарями – збірною Нідерландів – нічого страшного немає. Навпаки, це лише послужить для наших хлопців додатковою мотивацією зіграти через "не можу", і продемонструвати свій футбол. Напевно господарі намагатимуться діяти першим номером, але в недавніх поєдинках з іспанцями і португальцями суперники також частіше володіли м'ячем, але гра була під нашим контролем. І це допомогло перемогти.

Наскільки вдало українці можуть виступити на Євро? Вийти з групи буде важко, але реально. А вже потім будемо аналізувати, як нам перемогти наступних суперників", – сказав Шелаєв у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, на Євро-2020 суперниками збірної України будуть команди Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Вже сьогодні, 23 травня, "синьо-жовті" проведуть перший контрольний поєдинок з командою Бахрейну. Початок зустрічі о 21:00.

Україна – Бахрейн: анонс товариського матчу