УКР РУС

Українець віддав переможний асист за Слуцьк та став одним із героїв – сенсаційний лідер продовжує дивувати Білорусь

26 квітня 2020 Читать на русском

Слуцьк у результативному матчі здолав Белшину (3:2) та продовжує очолювати білоруську першість після 6 турів. Євген Чеботаєв став одним із героїв поєдинку. Дивіться відео голів та огляд матчу.

Чемпіонат Білорусі, 6 тур

Слуцьк – Белшина – 3:2

Голи: Умар, 20, 88, Сердюк, 35 – Ковель, 44, Бордуков, 52

Вилучення: Ройчев, 82 (Белшина)

Слуцьк, який лідирував у чемпіонаті після 5-ти турів, приймав аутсайдера Белшину. Господарі в середині першого тайму створили собі комфортну перевагу завдяки голам Умара та Сердюка. Втім, ще до перерви екс-карпатівець Леонід Ковель скоротив відставання Белшини, а в другому таймі гості шокували Слуцьк, зрівнявши рахунок.

Мілевський та Нойок не врятували Динамо Брест від поразки Шахтарю Вернидуба

Після цього Белшина могла навіть вийти вперед – одному з епізодів Сергій Чеботаєв виніс м'яч з лінії власних воріт. Наприкінці матчу гості залишилися в меншості після вилучення Ройчева, чим Слуцьк одразу скористався. На 88-й хвилині екс-захисник Олександрії навісив точно на голову Умару, який приніс господарям важкі 3 пункти.

Завдяки цій перемозі Слуцьк набрав 13 очок та продовжує лідирувати, випереджаючи БАТЕ на 3 пункти. Белшина замикає турнірну таблицю, маючи в активі лише 2 бали.

Білоруський клуб став мемом та збирає армію фанів у світі: росіянин перевершує Мессі, а порнозірку роблять амбасадором