УКР РУС

Україна зробила одну велику помилку, мені сміятись хотілось, - Бонєк

27 червня 2016 Читать на русском

Легенда збірної Польщі і "Ювентуса" Збігнєв Бонєк, який нині очолює Польський футбольний союз, прокоментував провал збірної України на Євро-2016.

"Я маю трохи досвіду, брав участь у кількох великих турнірах. Тому мені хотілось сміятись, коли читав перед Євро, що українці найважливішим для себе матчем називали гру проти Польщі. Так собі це напримудумували, що саме третя гра буде для них битвою за вихід в 1/8. Забули, що на турнірі грають матч за матчем.

Бонек: Як можна проводити чемпіонат світу в Росії, коли вона воює з Україною?

Польща цієї помилки не припустилась. Ми не думали багато про Німеччину, про Україну також. Зате ми півроку думали про Північну Ірландію. А ось українці думали собі так: програємо Німеччині, виграємо в ірландців, а з Польщею поборемось за прохід далі. Коротко кажучи, Україна – великий сюрприз зі знаком мінус.

Я був здивований, як легко ми зім'яли Північну Ірландію. А потім виявилось, що вони зовсім не такі слабкі. Ірландці зіграли проти України, як Польща проти них. Вони грали нас. Комбінували, відкривались і пробивали", – цитує Бонєка видання Pilka Nozna.

Україна краща і технічніша, Польща пише унікальну історію. Польські ЗМІ про гідних і посварених українців