УКР РУС

Україна у напруженому матчі перемогла Кіпр

24 березня 2016 Читать на русском

Збірна України у рамках підготовки до Євро-2016 здобула перемогу в товариському поєдинку проти збірної Кіпру.

Єдиний гол у поєдинку вдалося забити Тарасу Степаненку на 40 хвилині. Відтак, завдяки м‘ячу півзахисника "Шахтаря" "синьо-жовті" здобули першу перемогу у 2016 році.

Українці активно розпочали матч в Одесі, намагаючись забити швидкий гол. До небезпечних моментів справа доходила рідко, але атмосфера небезпеки біля воріт Кіпру панувала постійно. Першу найкращу нагоду для взяття воріт мав Степаненко, але Тарас не зумів перекинути м‘яч через голкіпера, який практично лежав на газоні. Втім, дуже швидко Степаненко виправився, адже на 40 хвилині таки пробив Панаї.

У другому таймі на полі з‘явилося кілька дебютантів, які загалом не зіпсували гри команди, але й не створили нічого особливого. З нашого боку запам‘яталися удари із далекої дистанції та швидкі контратаки, але цього було замало, щоб збільшити свою перевагу.

Відзначимо, що останні хвилини були дуже напружені. Кіпр здивував своєю наполегливістю та бажанням врятувати нічию. Гості продемонстрували футбол високої якості та мали нагоди забити гол у відповідь. До слова, в одному із таких епізодів збірну України врятувала стійка.

Проте команда Михайла Фоменка витримала цей фінальний штурм суперника та здобула звитягу. Підкреслимо, що це перша перемога Андрія Шевченка у якості футбольного тренера.

Нагадаємо, що наступний товариський поєдинок збірної України відбудеться 28 березня у Києві проти Уельсу.

Одеса. Товариський матч

Україна - Кіпр - 1:0 відео

Гол: Степаненко, 40