УКР РУС

Україна U-19 розгромила Словаччину та здобула путівку в еліт-раунд Євро-2019 з першого місця у групі

16 жовтня 2018 Читать на русском

Підопічні Сергія Попова здобули переконливу перемогу над однолітками зі Словаччини та продовжать боротьбу за путівку на Євро-2019.

Нашій команді для виходу в еліт-раунд Євро-2019 потрібно було перемагати словаків з якомога більшим рахунком, адже доля розподілу місць у групі визначалася саме завдяки різниці голів, а сподіватися на чудо від Албанії в матчі з Норвегією не доводилось.

Матчі життя у відборі до Євро-2019 – шанси і розклади збірних України перед фіналом етапів кваліфікації

Втім, старт гри видався не найкращим чином – українці пропустили вже на 1-й хвилині. Але пропущений гол лише розпалив наших хлопців, і вони "поховали" суперника ще до свистка на перерву.

Спочатку динамівець Ісаєнко відновив статус-кво, а згодом карпатівець Сікан вивів нашу команду вперед. Перед перервою "гірник" Мудрик зробив перевагу України ще більш переконливою.

По перерві підопічні Сергія Попова продовжили наступ на ворота суперника, і динамівець Цітаішвілі довів рахунок до розгромного та поставив крапку у матчі.

Завдяки цій перемозі Україна U-19 з 6 очками в активі та різницею голів 6:3 посіла перше місце у групі та вийшла в еліт-раунд Євро-2019. На другому місці опинилася Норвегія з аналогічними 6 очками та показником 4:3 забитих/пропущених. Словаки попри 6 очок мають різницю 6:5 та сходять з дистанції.

Євро-2019, груповий етап

Словаччина U-19 – Україна U-19 – 1:4

Голи: Гоно, 1 – Ісаєнко, 11, Сікан, 35, Мудрик, 45+2 (пен.), Цітаішвілі, 70