УКР РУС

Україна U-17 вистояла у драматичному матчі проти Чехії і завоювала шанс поїхати на Євро-2018

27 березня 2018 Читать на русском

Юнацька збірна України наразі кваліфікувалась на Чемпіонат Європи 2018 року через еліт-раунд відбору, але все ще може змінитись.

Матч проти господарів нашої групи відбору ЧЄ-2018 вийшов дуже драматичним. Спочатку форвард київського Динамо Вікентій Волошин, за яким стежить Ювентус, заробив вилучення ще в першому таймі за симуляцію. Після перерви хавбек донецького Шахтаря Михайло Мудрик не реалізував пенальті, яке заробив найкращий бомбардир команди Данило Сікан. Воротар врятував збірн Чехії від вірного гола.

Стало відомо, коли УЄФА розгляне питання про можливу технічну поразку збірної України U-17

В іншому матчі групи 1 Іспанія і Сербія розійшлися миром 0:0. Іспанці набирають 5 очок, у сербів стає 4. Україна з 5-ма балами фінішує на другому місці через гіршу різницю м'ячів.

Нагадаємо, на Євро-2018 проходять також 7 з 8 найкращих команд, які посіли 2-е місце у своїх групах. Українці показали кращий результат як мінімум за Бельгію, яка також завершила відбір.

Однак збірній України загрожує технічна поразка у переможному матчі проти сербів за участь 2-х футболістів, які не мали права грати. У такому разі українські юнаки можуть фінішувати третіми.

Збірна України U-17 заслужила на технічну поразку, яка може позбавити фінальної частини Євро-2018. Пронесе або ні?

Євро-2018 U-17, еліт-раунд. Група 1, 3 тур

Чехія U-17 – Україна U-17 – 0:0

Вилучення: Волошин, 33 (друга жовта)

Нереалізований пенальті: М. Мудрик, 44