УКР РУС

Україна U-21 програла півфінал Меморіалу Лобановського і дізналась суперника в матчі за 3-є місце

31 травня 2016 Читать на русском

Молодіжна збірна України знову не вразила. Цього разу підопічні Олександра Головка поступились одноліткам з Ізраїлю у півфіналі Меморіалу пам'яті Валерія Лобановського.

У складі нашої молодіжки порівняно з проваленим матчем Євровідбору проти Македонії з'явились нові виконавці. На вістрі атаки замість Бєсєдіна отримав місце Яремчук, Вачіберадзе з опорної зони вирушив на місце "десятки", а Данченко, Зубков та Лучкевич взагалі залишилися у запасі.

Зігравши в основний час унічию, все вирішилось у серії післяматчевих пенальті. Ізраїльтяни зі старту схибили двічі - обидва удари взяв голкіпер "Карпат" Роман Підківка. Але згодом не пішли удари в українців. Промахи хавбека "Бетіса" Беки Вачіберадзе, а також захисника і півзахисника "Шахтаря" Тараса Качараби і Олександра Зубкова дали Ізраїлю путівку в головний фінал.

У втішному матчі за 3-є місце Україна поміряється силами з Австрією, що програла Сербії 1:2.

Меморіал Лобановського. Півфінал

Україна U-21 - Ізраїль U-21 - 1:1 (4:5 по пенальті)

Голи: Вачіберадзе, 70 - Гозлан, 52

Україна: Підківка - Яремчук (Арендарук, 64), Швед (Борячук, 64), Соболь (Лучкевич, 46), Мірошниченко (Данченко, 85), Вачіберадзе, Чачуа (Зубков, 46), Качараба, Матвієнко, Сваток (к), Лук'янчук

Як Швед забив магічний гол за "Севілью Атлетік" у Кубку Іспанії