УКР РУС

Україна та Іспанія стали першими учасницями плей-офф Євро-2023 – піренейці викинули за борт Хорватіюfire

24 червня 2023 Читать на русском

Молодіжна збірна Іспанії обіграла Хорватію в рамках 2-го туру групового етапу чемпіонату Європи 2023.

Євро-2023 U-21. Група В, 2 тур

Іспанія – Хорватія – 1:0

Гол: Руїс, 1

Ситуація склалася так, що Хорватії було необхідно виключно перемагати. "Картаті" в попередньому матчі поступилися Україні, а сьогодні команда Руслана Ротаня здолала ще й румунів. Тож Іспанія мала можливість перетворити останній тур на формальність. Ну майже...

Євро-2023: Португалія не втримала перемогу, гравці Динамо й Шахтаря організували гол, який розпочав камбек

Піренейці вже на першій хвилині відкрили рахунок. Серхіо Гомес прострілив – Абель Руїс замкнув. Відзначимо захисника, який зайняв місце Зінченка в Манчестер Сіті. В активі іспанця вже два асисти та забитий м'яч на Євро-2023.

Здавалося, ранній гол мав би розкрити гру, але сталося абсолютно протилежне. В іспанців вистачило майстерності, аби тримати ситуацію під контролем, а спроби Хорватії загрози не несли. Та й було їх справді дуже мало. Справжня пожежа трапилася на передостанній хвилині основного часу. Було вже надто пізно. Зрештою, до фінального свистка рахунок так більше й не змінився.

Перемога Іспанії визначила відразу обох учасників плей-офф від групи В. Першими учасниками чвертьфіналу молодіжного Євро-2023 стала Україна та, власне, Іспанія. В останньому турі ці команди між собою визначать долю першого місця. Піренейцям буде достатньо нічиєї.

Україна дотиснула Румунію у матчі Євро-2023 – вилучення Ваната, заміни Ротаня, краса Бражка і Судакова, жахіття Кащука