УКР РУС

Україна – Північна Ірландія: онлайн-трансляція матчу – як це було

3 червня 2021 Читать на русском

Україна та Північна Ірландія провели черговий спаринг у рамках підготовки команди Шевченка до Євро-2020 (1:0). Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Звітна контрольна гра пройшлана стадіоні Дніпро-Арена. Де дивитися матч Україна – Північна Ірландія онлайн? Спаринг показували на каналі "Україна", платформах oll.tv та MEGOGO. Також пряма трансляція пройшла на "Футбол 1", де о 20:15 розпочалася "Студія LIVE". Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Північна Ірландія на "Футбол 24", стартував о 21:00. За останні 10 ігор команда Шевченка здобула тільки одну перемогу, а програла 5 разів. "Зелено-біла армія" не вражає ще більше. Британці лише завдяки розгрому Мальти перервали 8-матчеву безвиграшну серію (аж 6 поразок і 2 нічиї).

Україна – Північна Ірландія – 1:0 – відео гола

"Синьо-жовті" били цього непоступливого суперника зусиллями Реброва і Шевченка виключно у 90-х. Після того не обіграли Північну Ірландію тричі поспіль, а на Євро-2016 взагалі програли. Різниця голів у тих 3 офіційних поєдинках жахає – 0:2. Україна знову не може зіграти в оптимальному складі. Найбільші втрати – Циганков і Зінченко. Далі на збірну чекає останній контрольний матч проти Кіпру (7 червня). А вже 13 червня старт Чемпіонату Європи у протистоянні з Нідерландами.

Україна перемогла Північну Ірландію у Дніпрі, перервавши тривалу безвиграшну серію – дебютний гол Зубкова вирішив усе

Шевченко зробив відразу 7 змін у стартовому складі. Свої місця після нічиєї з Бахрейном зберегли лише Матвієнко, Миколенко, Шапаренко і Зубков. З перших хвилин виходять аж 6 гравців київського Динамо і 4 легіонери, тоді як Шахтар представлений одним Матвієнком. У складі гостей виділяється лише зірка Лідса Стюарт Даллас. Капітан Північної Ірландії забив 8 голів та віддав 2 асисти в АПЛ 2020/21, зокрема, оформив сенсаційний переможний дубль на полі Манчестер Сіті. Більшість інших гравців представляють 2-3 дивізіони чемпіонату Англії, а також еліту Шотландії. У воротах запасний голкіпер борця за виживання в АПЛ (Піккок-Фаррелл не часто виступає за Бернлі), у захисті ще й гравець лондонського Арсенала U-23 Баллард.

Стартовий склад збірної України: 1. Георгій Бущан, 21. Олександр Караваєв,13. Ілля Забарний, 22. Микола Матвієнко, 16. Віталій Миколенко, 5. Сергій Сидорчук, 8. Руслан Маліновський, 10. Микола Шапаренко, 7. Андрій Ярмоленко (к), 9. Роман Яремчук, 20. Олександр Зубков

Запасні: 2. Денис Попов, 3. Георгій Судаков, 4. Сергій Кривцов, 6. Тарас Степаненко, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 14. Євген Макаренко, 15. Артем Довбик, 17. Богдан Лєднєв, 18. Роман Безус, 19. Артем Бєсєдін, 23. Анатолій Трубін.

Північна Ірландія: Пікок-Фаррелл – Баллард, Кеткарт, Браун – Даллас (к), Макканн, Макнейр, Севілл, Фергюсон – МакГінн, Макгенніс