УКР РУС

Україна перемогла Албанію у товариському матчі

3 червня 2016 Читать на русском

Збірна України у товариському матчі в рамках підготовки до Євро-2016 здолала Албанію (1:3).

Товариські матчі
завершено
-

Голами у матчі відзначилися Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Армандо Садіку. У підсумку зустріч завершилася із рахунком 1:3.

Рахунок у матчі вдалося відкрити вже на 9 хвилині - відзначився Степаненко. Проте номінальні господарі поля дуже швидко відновили рівновагу. Незважаючи на те, що глядачі побачили 2 голи вже у дебюті матчу, перший тайм не був багатий на моменти та залишив змішані враження. Збірна України не створила нічого особливого біля воріт Албанії, зосередившись на захисних діях. Бракувало навіть банальних ударів по воротах зі сторони "синьо-жовтих". Натомість албанці виглядали більш агресивно та намагалися повести у рахунку.

Після перерви гра збірної України суттєво змінилася. На 49 хвилині Андрій Ярмоленко забив другий гол, що, мабуть, було переломним моментом у протистоянні. Підопічні Фоменка почали відтискати суперника до воріт та створили ще кілька непоганих атак. Гарно увійшов у гру Коваленко, який з’явився на полі у другому таймі. Віктор підключався до атак та продемонстрував хороше взаєморозуміння з партнерами. У підсумку тактична перевага України дозволила Коноплянці забити 3-ій гол та поставити крапку у цьому протистоянні. Віддамо належне й албанцям, які боролися за результат до останніх хвилин та продемонстрували якісний футбол. Проте у другому таймі відчувалося, що збірна України все ж вищий за класом суперник.

У підсумку поєдинок завершився із рахунком 1:3, що, звичайно, є приємним моментом перед стартом Євро, але роботи у тренерського штабу Фоменка ще дуже багато.

Відзначимо, що наступний свій матч Україна проведе 12 червня вже у рамках групового етапу Євро-2016. Суперником "синьо-жовтих" виступить збірна Німеччини.

Італія, стадіон "Атлеті Адзуррі д'Італія". Товариський матч

Албанія - Україна - 1:3

Голи: Садіку, 13 - Степаненко, 9, Ярмоленко, 49, Коноплянка, 87

"Народна збірна". Вболівальники обрали ідеальний склад України на Євро-2016