УКР РУС

Україна – Кіпр: онлайн-трансляція матчу – як це було

7 червня 2021 Читать на русском

Україна приймала Кіпр у Харкові (4:0). Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Звітна контрольна гра відбулася на стадіоні Металіст. Де дивитися матч Україна – Кіпр онлайн? Спаринг показували на платформі oll.tv, а також у записі о 23:00 на каналі "Україна". Пряма трансляція запланована на "Футбол 1", де о 18:15 почалася "Студія LIVE". Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Кіпр на "Футбол 24", стартував о 19:00. Це четверта зустріч у протистоянні команд. Раніше вони по разу перемагали та грали внічию. Кіпр у 2021 році за 4 матчі забив лише 1 гол (Словенії), а пропустив – 2. А ось для підопічних Шевченка це останній спаринг перед стартом на Євро-2020 (проти Нідерландів 13 червня) і нагода продовжити переможну ходу після вдалого поєдинку з Північною Ірландією.

Україна – Кіпр – 4:0 – відео голів і огляд матчу

В основі національної команди вийшли 3 центральні захисники (Забарний, Кривцов і Матвієнко). Як варіант, Шевченко вирішив повернутися до схеми з 5 оборонцями. Хоча імовірніше, що Матвієнко вимушено вийшов на правому фланзі захисту, де зрідка грав за Шахтар у попередні сезони, або ж там діятиме Забарний.

Україна розтрощила Кіпр в останньому матчі перед стартом на Євро-2020 – дублі, пенальті та ефектна гра в більшості

Інший сюрприз – поява Пятова. 36-річний воротар зіграв лише 1 з останніх 11 матчів збірної. Серед іншого відзначаємо повернення Зінченка, вихід в опорній зоні Макаренка і появу Соболя ліворуч. Свої місця в основі після Північної Ірландії зберегли 6 футболістів, зокрема, уся лінія атаки.

Стартовий склад збірної: 12. Андрій Пятов, 2. Едуард Соболь, 4. Сергій Кривцов, 13. Ілля Забарний, 22. Микола Матвієнко, 8. Руслан Маліновський, 14. Євген Макаренко, 17. Олександр Зінченко, 20. Олександр Зубков, 7. Андрій Ярмоленко, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 3. Георгій Судаков, 5. Денис Попов, 6. Тарас Степаненко, 10. Микола Шапаренко, 11. Марлос, 15. Роман Безус, 16. Віталій Миколенко, 18. Артем Довбик, 19. Артем Бєсєдін, 21. Олександр Караваєв, 23. Анатолій Трубін.

Кіпр: Панагі – Каро, Сотеріу, Іоану – Панайоту, Артиматас, Кір'яку, Авраам – Піттас, Ілія, Папуліс