УКР РУС

Україна – Ісландія: онлайн-трансляція матчу плей-офф за Євро-2024light

26 березня 20:31 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Збірна України у фінальному матчі плей-офф кваліфікації Євро-2024 грає з Ісландією. Інформація про стартові склади та посилання на онлайн-трансляцію – в цій новині на "Футбол 24".

Зустріч збірної України з Ісландією проходить у Вроцлаві на стадіоні "Тарчинський Арена". Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Ісландія на "Футбол 24", стартував о 21:45 за київським часом. Переможець цього поєдинку отримає путівку до фінальної частини Євро-2024.

Україна – Ісландія: анонс вирішального матчу плей-офф за вихід на Євро-2024

Де дивитися матч Україна – Ісландія онлайн? Телетрансляція доступна на платформі MEGOGO (за наявності відповідної підписки). Також поєдинок Україна – Ісландія показує Суспільне. Гру можна переглянути в цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT, які не мають прав на трансляцію матчів відбору Євро-2024).

Олександр Караваєв, Денис Попов, Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк та Данило Сікан залишились поза заявкою збірної України.

Сергій Ребров зробив три зміни у складі після матчу з Боснією. Олександр Зінченко, Олександр Зубков і Артем Довбик опинилися в запасі. У старт збірної України потрапили Віктор Циганков, Роман Яремчук і Руслан Маліновський.

Стартові склади

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Бражко, Маліновський, Судаков – Циганков, Яремчук, Мудрик.

Запасні: Трубін, Бущан, Михайліченко, Таловєров, Сидорчук, Шапаренко, Зінченко, Довбик, Бондар, Тимчик, Ванат, Зубков.

Ісландія: Вальдімарссон – Паульсон, Інгасон, Гретарссон, Торарінсон – Й. Гудмундссон, Харальдсон, Траустасон, Торстейнссон – А. Гудмундссон, Гудйонсен.

Запасні: Олафссон, Гуннарссон, Сампстед, Херманнссон, Еллертссон, Фіннбогасон, Фіннссон, Віллумссон, Андерсон, Йоуханнессон, Оскарссон, Хлінссон.

Ефект Грейдарссона: ісландець, який п’ять разів вилітав з АПЛ