УКР РУС

Україна – Вірменія: три гравці не допоможуть збірній у матчі Ліги націй – прес-конференція Олександра Петракова

10 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної України відповів на питання журналістів перед поєдинком Ліги націй 2022/23 проти Вірменії.

"Грати в Лодзі – це було моє побажання. Мене спитало керівництво, де я хочу грати, в якому місті. Я відповів, що в Лодзі. Тут багато наших українців працюють і живуть – близько 6-ти тисяч, пам'ятаю, мені казали.

Україна – Вірменія: прогноз на матч Ліги націй

Які в мене спогади про Євро-2012, яке Україна приймала разом із Польщею? Я був на грі зі Швецією. Була гордість за країну, коли ми обіграли шведів, я памятаю цю гру. Більше не ходив.

Кадрова ситуація? Тарас Степаненко вже поїхав зі збірної, я його відпустив. Бущан теж поїхав. Соболь тільки повертається до тренувань після застуди. Захворів Олександр Сирота, у нього теж застуда. Зараз буде тренування, після нього побачимо, хто як виглядає на завтрашню гру.

Що я памятаю про ЧС-2019 у Польщі (який Україна U-20 виграла – прим. "Футбол 24")? Це минуле. Я сторінку перегортаю і живу далі", – підсумував Петраков.

Матч Україна – Вірменія стартує 11 червня о 16:00 за київським часом. Гра пройде в польському місті Лодзь. Обидві команди набрали по 3 очки – "синьо-жовті" мінімально обіграли Ірландію, а вірмени після перемоги над тими ж ірландцями поступилися Шотландії.

"Петраков дочекався зіркового часу": наш історичний рекорд і марево Лужників – звитяга в Ірландії не без іронії