УКР РУС

Україна – Вірменія: прогноз на матч Ліги націй

9 червня 2022 Читать на русском

Збірна України зустрічається з Вірменією в другому матчі Ліги націй. Який прогноз на гру, підкаже "Футбол 24".

Матч Ліги націй Україна – Вірменія відбудеться 11 червня на стадіоні ЛКС у польському місті Лодзь. Старт зустрічі о 16:00 за київським часом. "Футбол 24" проведе текстовий онлайн поєдинку.

Україна – Вірменія: стали відомі імена рефері, які розсудять поєдинок Ліги націй

Україна стартувала в Лізі націй з важкої перемоги над Ірландією. Вірменія також переграла ірландців, однак після того без варіантів поступилася Шотландії. Збірна України виглядає явним фаворитом поєдинку, хоча й не може прийняти суперника на рідній землі через війну.

Авторитетна контора William Hill на перемогу Вірменії дає захмарний коефіцієнт 15, а на успіх України – мізерні 1.22. Нічия – 5. Фахівці Bwin відводять вірменам трішки більше шансів, оцінюючи їхню звитягу в 13. Перемога "синьо-жовтих" йде з коефіцієнтом 1.26, а нічия – 5.5.

Матч очікується досить результативним. На стандартний тотал більше (2,5) можна поставити з коефіцієнтом 1.7, а на відповідний тотал менше – за 2. Голів найбільше чекають від лідерів української атаки Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука – 2.1.

Збірна України 8 разів зустрічалася з Вірменією та здобула 5 перемог і 3 нічиї. Востаннє команди мірялися силами ще у 2003 році – тоді "синьо-жовті" переграли вірменів у Львові (4:3).

"Петраков дочекався зіркового часу": наш історичний рекорд і марево Лужників – звитяга в Ірландії не без іронії