УКР РУС

Україна – Туреччина: у Харкові провели масштабнi навчання щодо безпеки на матчі

18 серпня 2017 Читать на русском

У Харкові відбулися навчання правоохоронних органів із забезпечення безпеки під час кваліфікаційного матчу до ЧС-2018 Україна – Туреччина.

Працівники Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Держслужби надзвичайних ситуацій узгодили і відпрацювали дії всіх підрозділів для оперативного реагування на ситуацію, зважаючи на негативний досвід поведінки вболівальників у попередніх зустрічах футбольних команд України та Туреччини, інформує офіційний сайт ФФУ.

У масштабних навчаннях взяли участь майже 500 поліцейських, 280 гвардійців, 100 рятувальників, 350 курсантів та офіцерів ХНУВС, які відпрацьовували взаємодію у забезпеченні безпеки і порядку на трьох локаціях – міжнародному аеропорті "Харків", залізничній станції "Харків-Балашовський", а також у місці проведення майбутньої футбольної зустрічі – стадіоні "Металіст". На харківській арені, зокрема, було проведено комплекс заходів: від реагування на хуліганські дії уболівальників до евакуації глядачів у випадку виникнення пожежі та її ліквідації.

Нагадаємо, що матч Україна Туреччина відбудеться 2 вересня у Харкові на ОСК "Металіст". "Синьо-жовті" зберуться 28 серпня у Харкові. Наступного дня на стадіоні "Металіст" відбудеться відкрите тренування збірної України, яке розпочнеться о 18:30.

Україна – Туреччина: розпочався продаж квитків в касах ОСК "Металіст"