УКР РУС

Україна - Словенія. Все, що потрібно знати про купівлю квитків на матч року

29 жовтня 2015 Читать на русском

Директор "Арени Львів" Денис Ринський ексклюзивно для "Футбол 24" розповів про подробиці продажу квитків на матч плей-офф до Євро-2016 Україна - Словенія.

1. Квитки яких номіналів є на матч Україна - Словенія? 

70, 80, 100, 150, 250, 300 гривень - чаша стадіону; 1500 та 2000 гривень - з доступом до ресторану.

2. Скільки квитків надійде безпосередньо для вболівальників, а скільки для гостей (Словенії), регіональних федерацій, спонсорів, партнерів ФФУ?

Повною інформацією за квотами квитків володіє УФІ, нам відомо, що для гостей Словенії виділені квитки в сектор В26 в кількості 752 шт.

3. Чи є ліміт квитків, які надійдуть у продаж зараз через сайт УФІ? Якщо є, який він, а скільки квитків надійде в каси "Арени Львів"?

На скільки нам відомо, кількість квитків для продажу через каси стадіону буде відома після формування заявок від регіональних федерацій / спонсорів / УЄФА.

4. Який розпорядок роботи кас "Арени Львів"? В котрій годині  квитки надійдуть у продаж 2 листопада?

Робота кас з 10:00 до 20:00. Вихідний - неділя.

5. Чи буде "Арена Львів" за допомогою служби безпеки або правоохоронних органів контролювати громадський порядок при продажу квитків? Чи буде боротьба зі спекулянтами безпосередньо на місці продажу?

Цей механізм тільки в компетенції правоохоронних органів.

6. Які дані буде збирати "Арена Львів" (або УФІ?) при продажу квитків за паспортами? Чи зможуть купити квитки діти до 16-ти років без паспорта?

Збір паспортних даних. Для дітей до 16-ти років квиток може придбати дорослий. Відповіді на всі ці питання та більш детальна інформація міститься в новині щодо продажу квитків.