УКР РУС

Україна – Сербія: Через поведінку фанатів відкрито кримінальну справу

21 листопада 2016 Читать на русском

Ведучий програми "Великий футбол" Олександр Денисов прокоментував поведінку вболівальників на матчі Україна – Сербія (2:0).

Товариські матчі
завершено
-

"Не можна замовчувати ті моменти, які були на трибунах під час матчу Україна – Сербія. Всі ми знаємо, яких зусиль коштувало повернення футболу в Харків. Ми бачили матч в Одесі, де все було добре, і ось вам інша картина. Десятки запалених фаєрів і петард.

Перше, це питання культури і свідомості людини. Що можна робити і що не можна. Друге, це міра відповідальності. Сподіватися на самосвідомість вболівальників не можна. Якщо не будемо залучати за такі дії до відповідальності, то ми з цим фактором не впораємося. Ми реально могли втратити Харків для великого футболу.

Правда, з'явилася інформація від спортивного директора збірних України з футболу Євгена Краснікова, що таки заведено кримінальну справу за фактом події на трибунах в Харкові", – сказав Денисов.

Україна – Сербія: найкращі миттєвості матчу в Харкові

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу