УКР РУС

Україна – Кіпр: Караваєв розсекретив головну вимогу Шевченка на товариський матч 

8 червня 2021 Читать на русском

Захисник збірної України Олександр Караваєв оцінив перспективи "синьо-жовтих" перед стартом Євро-2020.

Товариські матчі
завершено
-

"Після матчу з Бахрейном Андрій Шевченко настійно вимагав, що потрібен результат плюс якість гри. Коли ми перемагаємо у нас йде емоційний сплеск і більше впевненості.

Забарний відверто оцінив готовність збірної України до Євро-2020 після спарингу з Кіпром

З таким настроєм добре підходити до першої офіційної гри на Євро, це додасть нам більше позитивних моментів і ми з хорошим настроєм будемо готуватися до Нідерландів.

Думаю, що ми вже підходимо до свого максимуму, функціонально готові на 85-90 відсотків. Тиждень, що залишився, використаємо для того, щоб втягнутися в режим після навантажень і на максимумі підійдемо до офіційних ігор", – сказав Караваєв у коментарі YouTube-каналу УАФ.

Нагадаємо, збірна України в заключному спарингу перед стартом Євро-2020 розгромила Кіпр з рахунком 4:0. Вже сьогодні "синьо-жовті" вирушать у Бухарест. Континентальна першість розпочнеться для команди Андрія Шевченка 13 червня матчем з Нідерландами. Також у групі C збірна України зіграє з Австрією та Північною Македонією.

Україна – Кіпр: Ярмоленко і Марлос розривають, хитрощі Шевченка перед Євро, яскравий камбек Зінченка і негативні моменти