УКР РУС

Україна – Ірландія: де дивитися матч Ліги націй

13 червня 2022 Читать на русском

Збірна України зіграє третій поєдинок Ліги націй 2022/23. Суперником стане команда Ірландії. Де дивитися поєдинок Україна – Ірландія онлайн і на якому каналі, читайте на "Футбол 24".

Матч Ліги націй Україна – Ірландія відбудеться 14 червня на стадіоні ЛКС у польському місті Лодзь, адже наша збірна не може приймати суперників вдома через війну. Старт зустрічі о 21:45 за київським часом. "Футбол 24" проведе текстовий онлайн поєдинку.

Україна – Ірландія: прогноз на матч Ліги націй

Україна – Ірландія: де дивитись матч Ліги націй

Поєдинок в прямому ефірі покажуть телеканали "Індиго TV" (тимчасовий транслятор контенту каналу "Україна") і "Футбол 1". Початок трансляції – о 21:35 за київським часом. Матч Україна – Ірландія онлайн можна переглянути на платформі oll.tv (за наявності відповідної підписки) та MEGOGO.

Нагадаємо, це вже друга зустріч команд за останній тиждень. Восьмого червня Україна на виїзді переграла ірландців завдяки єдиному голу Циганкова. "Синьо-жовті" вдало стартували в Лізі націй, набравши 6 очок у двох матчах. Україна лідирує в групі, а Ірландія йде другою, хоча програла дві зустрічі. У минулому турі Обафемі шикарним голом і асистом приніс "смарагдовому острову" перемогу над Шотландією.

"Петраков дочекався зіркового часу": наш історичний рекорд і марево Лужників – звитяга в Ірландії не без іронії