УКР РУС

Україна – Чехія: післяматчева прес-конференція Андрія Шевченка

17 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями після матчу Ліги націй з Чехією.

"Дуже дякую вболівальникам за підтримку. За атмосферу. Дуже приємно грати за такої атмосфери. Вся країна вболівала за результат.

Я гру оцінюю дуже добре. Моментами були помилки, особливо у першому таймі, команда контролювала хід гри. Треба покращувати реалізацію, адже у другому таймі могли забивати вдруге.

Україна – Чехія – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Коли створювався цей турнір, то намагались розділити команди за силою. Перший матч з чехами був важкий. Перемоги не даються легко. Сьогодні Чехія була сильною, але ми були кращими.

У нас не була проста група, непрості суперники. Та структура, яку ми вибрали спочатку – працює, якість гри змінюється, ми на правильному шляху.

Гол Маліновського? Гарний гол півзахисника. Знайшов позицію, гарно вдарив. Команда також створила для нього простір, аби він міг так вдарити.

Україна перемогла Чехію та першою достроково вийшла в елітний дивізіон Ліги націй

Які плани на наступний матч? Кого викличу? Зараз ми не можемо далеко забігати. Футболісти повертається у свої клуби, різні турніри. Пізніше ми будемо дивитись хто у якому стані знаходиться, тоді будемо приймати рішення щодо виклику гравців", – сказав Шевченко.