УКР РУС

Україна – Бахрейн: Трубін перепросив за привезенний пенальті та знайшов позитив у сенсаційній нічиїй

23 травня 2021 Читать на русском

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін поділився думками з приводу нічиєї у товариському матчі з Бахрейном.

Товариські матчі
завершено
-

"Хочу вибачитися перед уболівальниками за свою гру. Тому що сьогодні, вважаю, і всі бачили, провалив гру. Помилка була, коли пенальті заробив. Хочу вибачитися перед уболівальниками і партнерами по команді. Вважаю, цей результат більшою мірою на моїй совісті. Через цю дурну помилку пропустили, потім почали поспішати, відіграватися.

Україна – Бахрейн – відео голів

Важко було, тому що після тижневого циклу по два тренування... Але все одно вважаю, що непогано грали. Пенальті у ворота збірної України? На цей м'яч не треба було виходити. М'яч йшов убік, наш захисник супроводжував. Мені не треба було туди йти, а залишатися в воротах.

Бахрейн добре пресингував, біг. Можливо, було хвилювання у тих, хто сьогодні дебютував. Але на позиції лідерів у нас є хороші хлопці, які їх можуть замінити. У будь-якому матчі важливий результат. Думаю, це буде хороший урок, щоб ще якісніше проводити свої тренування і готуватися до матчів. Хочу сказати спасибі за підтримку. Уже давно не було стільки людей. Грати при майже заповненому стадіоні – це кайф", – зазначив Трубін у ефірі Великого футболу.

Відзначимо, що збірна України не змогла обіграти Бахрейн, розписавши нічию (1:1). Саме через помилку Трубіна суперник команди Шевченка заробив пенальті, який знущально реалізував Дія.

Україна продовжила безвиграшну серію в матчі з Бахрейном – Шевченка врятували заміни, важкий старт підготовки до Євро