УКР РУС

Україна – Австрія: Шевченко підкреслив головну причину фатальної поразки на Євро-2020

21 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підбив підсумки матчу 3-го туру групового етапу Євро-2020.

"Гра була складною. Команді було фізично дуже складно. Ми постійно запізнювались, нас не вистачало. Хлопці виклались повністю на футбольному полі. Бувають такі матчі, коли як би ти не прагнув, фізично нам було сьогодні дуже важко, це було помітно.

Україна – Австрія – 0:1 – відео гола і огляд матчу

Причини цього результату? Ми сьогодні всюди запізнювались, програвали дуелі. Намагалися грати структурно, проте було дуже багато невимушених помилок, це свідчить про втому. Коли ти запізнюєшся всюди, не встигаєш, помиляєшся – рано чи пізно це призводить до помилок. Замість того, щоб віддати простий пас – втрачаємо м'яч, далі отримуємо кутовий і пропускаємо гол.

Після цього у нас практично не було шансів повернутися в гру. Хлопці віддали все, що у них було. Я бачив команду, якій просто не вистачало сил. Ми намагалися посилити гру, але це було практично неможливо зробити. Ми грали на тому рівні, який нам дозволяла фізична форма", – поділився Шевченко в ефірі телеканалу Футбол.

Нагадаємо, збірна України мінімально поступилась Австрії (0:1) та посіла третє місце у групі C. Втім, для команди Шевченка ще не все втрачено, оскільки "синьо-жовті" можуть стати однією з чотирьох найкращих збірних, які посіли 3 місце у своїй групі.

Україна програла Австрії, але зберегла теоретичні шанси на вихід в 1/8 Євро-2020 – команді Шевченка потрібне диво