УКР РУС

Україна – Австрія: Шевченко озвучив кадрові втрати та викорінив розмови про взаємовигідну нічию у матчі Євро-2020

20 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався із пресою напередодні поєдинку 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи проти команди Австрії.

"Попова турбує литковий м'яз. Це делікатне питання, сьогодні він не тренувався. Не думаю, що там серйозна проблема. Йому просто треба дати час на відновлення. Найімовірніше, до завтрашньої гри він готуватися не буде.

Україна – Австрія: прогноз на матч Євро-2020

Стосовно Яремчука, то це чутки та недостовірна інформація. Із ним усе гаразд. Сьогодні він тренувався і, як і решта гравців, крім Попова і Зубкова, буде готуватися до гри з Австрією.

Вважаю, що загадувати наперед у футболі не можна. Нас чекає важкий матч проти австрійців, команди, що заслуговує на повагу. Ми серйозно готуємося до цієї гри. У них є дуже хороші гравці, команда грає в своєму стилі. Ми їх поважаємо.

Будь-які розмови довкола цього матчу, що йдуть розмови про нічию, якісь договірні матчі. Будь-яку таку розмову потрібно припиняти, тому що це неправомірно і дуже сильно карається. Команда готується і розуміє важливість цієї гри. Австрія теж. Матч гратимемо з достатньою відповідальністю і розуміємо, якого результату нам потрібно досягти, щоб пройти до наступної стадії Євро-2020. Ми розуміємо всю відповідальність.

Теоретично нічия влаштує нашу команду, але ми розуміємо складність таких матчів. Якщо виходити на матч і думати, що нічия нас влаштовує, то ніякого певного результату не досягнеш. Команда налаштовується на дуже складну гру. Ми будемо грати так, щоб здобути позитивний для нас результат.

Я дуже поважаю австрійців, вважаю, у команди є певний стиль, якого вона дотримується. У складі є хороші виконавці. Зокрема, Алаба. Він дійсно гравець високого рівня. Є ще низка гравців, які заслуговують на повагу. Австрійці грають компактно і агресивно, це силова команда. Ми чекаємо на важкий матч", – заявив Шевченко на передматчевій прес-конференції.

До слова, матч Україна – Австрія відбудеться у понеділок, 21 червня. Початок поєдинку о 19:00.

"Вимкніть приймачі!" Австрія боїться повторити з Україною велику ганьбу – як Das Team написала чорну сторінку історії