УКР РУС

Україна – Австрія: Фода щасливий з виходу до плей-офф і кинув виклик Італії

21 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Австрії Франко Фода поділився емоціями від перемоги над командою України в 3-му турі групового етапу чемпіонату Європи.

"Ми були впевнені, що зможемо досягнути мети сьогодні. Під час розбору ми вирішили, що хочемо ввійти в історію. Команді це приголомшливо вдалося.

Україна – Австрія – 0:1 – відео гола і огляд матчу

Вона з перших хвилин показала, що дуже хоче виграти матч. Це був фантастичний виступ кожного гравця окремо, тож як керманич команди я можу ними пишатися. Були відрізки, коли ми були, можливо, занадто пасивні, але це, звісно, також через спеку. Сьогодні немає багато підстав для критики. Це була цілісна робота всієї команди.

Євро-2020: визначилася перша пара 1/8 фіналу – Україна пролетіла повз Вемблі

Збірна Італії давно не програє, але в якийсь момент наступає час, коли це стається. Тепер нас очікує матч, який, на перший погляд, неможливо виграти, але у футболі можливе все. Коли ви змагаєтеся в 1/8 фіналу, то, вочевидь, прагнете потрапити в чвертьфінал", – цитує тренера Sky Sport Austria.

Нагадаємо, що команда Франко Фоди мінімально здолала збірну України, набрала 6 очок і посіла 2-ге місце в групі C Євро-2020. У першому раунді плей-офф австрійці зіграють проти Італії.

Україна програла Австрії, але зберегла теоретичні шанси на вихід в 1/8 Євро-2020 – команді Шевченка потрібне диво